ZADRUGAR STAVIO ANĐELU ĐURIČIĆ NA STUB STRAMA: "Rasturila je brak od 15 godina, može OTAC DA JOJ BUDE"
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

zgrožen njenim ponašanjem

ZADRUGAR STAVIO ANĐELU ĐURIČIĆ NA STUB STRAMA: "Rasturila je brak od 15 godina, može OTAC DA JOJ BUDE"

"Za mene je sposobnost kad se neko deset meseci folira da je svetica, a napolju postoje slike koje je demantuju" rekao je Neca

Objavljeno:

Tokom današnjeg dana zadrugari su danas imali zadatak da izglasaju najsposobniju osobu u kući.

- Anita je za mene najsposobnija jer će i u prodavnicu prva uleteti, skuvati, za zadatke isto - rekla je Maja Kovačević.

- To je gospođica Žana. Sposobna je da me iznervira za minut, da me posle trideset sekundi ubedi da me ne voli, sposobna je da me ubedi da je tačno netačno i za sve je sposbna zbog moći manipulacije - rekla je Matora.

Matora progovorila o Žani
Matora progovorila o Žanifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ša uvek podeli, brine se o sebi, kuva, sprema, ali i zastolom ume da uđe u konflikt i da izvede iz takta - rekao je Sauer.

- Za mene je to Ša u svakom smislu te reči - rekla je Ana i sela.

- Za mene je sposobnost kad se neko deset meseci folira da je svetica, a napolju postoje slike koje je demantuju. Ta osoba je rasturila nešto što je trajalo 15 godina i ona je najsposobnija, a to je Anđela Đuričić. Dozvolila je čoveku koji otac može da joj bude da joj uđe u krevet - rekao je Neca.

Neca stavio Anđelu na stub srama zbog Zvezdana
Neca stavio Anđelu na stub srama zbog Zvezdanafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Od devojaka Anita, a Mare u ljubavnom odnosu jer se snalazi sa Sanjom, za život isto jer uvek ima sve. Izdvojiću Anitu - rekao je Kerić.

- Anita zan da opere, skuva, počisti, posvađa se i zaplače. Ona sve zna, hrabra je i poštena, nije oskudna kad joj treba se*s, u svemu se namiri što joj treba - rekao je Mića.

- Naveo bih sebe jer sam došao do najbolje i najlepše devojke, kuvam, perem, a sposobna je moja Aleksandra koja dobija kafu, pažnju, hranu, piće i živi kao kraljica. Druga osoba je Kerić koji zna da se posvađa i snađe, ali najbolje plovi Miljan Vračević i zavidim mu na predivnoj porodici - rekao je Dragić.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.