NA ZOLU JE BAČENA CRNA MAGIJA? Zadrugar ŽIVI U STRAHU, sve što dotakne UNIŠTI, spomenuo i Mariju
Lazar Čolić Zola, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Auuu

NA ZOLU JE BAČENA CRNA MAGIJA? Zadrugar ŽIVI U STRAHU, sve što dotakne UNIŠTI, spomenuo i Mariju

"Dokle smo došli kada mi je Marija sada rekla igraj igru" rekao je Zola

Objavljeno:

Burno ponašanje Miljane Kulić ne prestaje da izaziva oprečne komentare i da bude u žiži javnosti. Sumiramo da je ostavila svog dečka Nenada Macanovića Bebicu zbog Lazara Čolića Zole, a sada i Zolu zbog Bebice. Vrlo je jasno zašto ovaj ljubavni trougao ne prestaje da izaziva razne reakcije.

Nakon potresne ispovesti Miljane Kulić i Lazar Čolić je stigao u Šiša bar. On je sa voditeljem Darkom Tanasijevićem komentarisao njegov odnos sa Miljanom.

- Doživeo si veliko razočarenje, a ovo je prvi put da ste ti i Miljana do sada imali najbolji i najiskreniji odnos. Da li te je to povredilo i da li postoji mogućnost da ona povrati poverenje, da te ponovo pridobije - počeo je Darko.

Zola i Darko razgovoraju
Zola i Darko razgovorajufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Po prvi put nije bilo tenzije. Ona nikada neće povratiti poverenje, bio sam ubeđen u to sve vreme. Ja nisam šokiran, ali ne znam šta dalje. Ne znam kakav odnos da gradim sa njom, a kakav sa ostalima. Ona je meni danas zbog moje rečenice prosula kafu po jorganu. Dokle smo došli kada mi je Marija sada rekla igraj igru - dodao je Zola pa otkrio kako gleda na Marijino ponašanje.

- Ona sada nije mogla da mi nađe grešku. Ispoštovala me je maksimalno. Glupo je reći da mi je drago zbog toga, ne zanima me šta će ona reći. Sada razmišljam šta dalje. Pogubljen sam jako, moram da slegnem utiske i da vidim u kom smeru da idem. Sasvim sam u bunilu, sve što sam dotakao se srušilo. Ja sa Miljanom ne mogu imati mira, ja ne želim komunikaciju sa njom, a ona mi preti pa se iskreno ja plašim - rekao je Zola.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja mislim da si ti žrtva crne magije - rekao je voditelj.

- Smešno. Nisam ja nikakva žrtva, niti želim da budem žrtva. Ja sa Miljanom ne mogu imati mira. Ona meni kaže da je spremna da mi napravi haos. Ja se ovde ne bojim reči, bojim se dela koja sam doživeo. Mene majka nije ovde poslala u rat, nego da zaradim keš. Iskreno sam ušao u taj odnos, sve iskreno radim. Svi mi kažu da mi ne bi bili u koži - rekao je zadrugar.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.