BURAN ŽIVOT ALEKS NIKOLIĆ, SPISAK PODUGAČAK: Bila sa oženjenima i razvedenima, kao i bivšim dečkom JEDNE PEVAČICE
Aleksandra Nikoloč, Foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

SVAKA JOJ ČAST

BURAN ŽIVOT ALEKS NIKOLIĆ, SPISAK PODUGAČAK: Bila sa oženjenima i razvedenima, kao i bivšim dečkom JEDNE PEVAČICE

Po svemu sudeći Aleks vodi veoma buran život.

Objavljeno:

Svima nam je delovalo da će veza Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića zlatnim slovima biti upisana na listu rijaliti ljubavi.

Međutim, Aleks se našla se u centru novog ljubavnog rijaliti skandala kada je svog dečka Dejana prevarila ni manje ni više nego sa bivšim dečkom Filipom Carem, sa kojim je bila u vezi u četvrtoj sezoni rijalitija.

Podsetimo, Dalila Dragojević je prošle nedelje podnela papire za razvod od Dejana.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ne tako davno, bivši ljubavnici, Dalila i Filip napravili su opšti haos na društvenim mrežama, kad je ona objavila da ju je bivši dečko sa skrivenog broja zvao nekoliko puta, a onda obelodanila i poruke.

Iako je tvrdila da je prema pobedniku "Zadruge 5" bila ispravna sve do ponovnog zbližavanja sa Filipom, u medijima su se pojavile vrlo škakljive i provokativne Aleksandrine fotografije na kojima pozira sa drugim muškarcem.

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Smuvala sam se sa Filipom, ja sam njegova prva rijaliti devojka. Milsila sam da je normalan momak, ali on malo sa ovom malo sa onom, a ja ćutim. Ja sam ga nešto iskulirala u kazinu, a on mene pljunuo u facu, i ja uzmem kamen. Vratila sam se iz zatvora, posvađala sam se sa svima. On je nastavio da bude u nekoj priči sa mnom, ali ništa konkretno nije bilo. Ušla je Mina, smuvala se sa njim. Niko tad nije hteo da se druži sa mnom. Vremenom sam krenula da se družim i samo sam rešila sve. Krenula sam da se družim sa Janjušem, da se sređujem svaki dan i stvarno se vratim u normalu. Ja sam izrasla u princezu, od ružnog pačeta. - pričala je Aleksandra

Nakon ljubavnog brodoloma s Majom Marinković, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš uplovio je u vezu sa Aleks.

- Ona je ozbiljna devojka, student, završava fakultet. Ne vidim ništa loše tu - branio se tada Marko.

Marko Janjušević Janjuš, Janjuš
foto: Printscreen/Instagram/mali_janjus

Svojim svakim ulaskom je izazvala opštu pometnju, a u petoj sezoni "presudila" je i vezi Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović. On se potpuno posvetio Aleksandri, što je emotivno dotuklo Viki.

Ako pročešljmo još malo istoriju i vratimo se do četvrte sezone, setićemo se i kontroverznog manekena Tome Panića. Toma je pred ulazak u "Zadrugu 4" kod kuće ostavio nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić i sina Longa, a potom završio u vrelim igricama sa Aleks.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ni bivši dečko Sanje Vučić iz grupe "Hurricane" nije bio rezistentan na zadrugarku Aleksandru Nikolić. Njih je tada spojio nedeljni zadatak potrčka, te su iste noći odzvanjali poljupci ispod pokrivača.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.