ALEKSANDRINA MAJKA UZMEMIRENA: Kaže da je Dejan BACIO CRNU MAGIJU na njenu ĆERKU, tvrdi da joj navodno preti
Slovenka Nikolić, Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević, Foto: Nenad Kostić, © ATA Images

UPLAŠENA

ALEKSANDRINA MAJKA UZMEMIRENA: Kaže da je Dejan BACIO CRNU MAGIJU na njenu ĆERKU, tvrdi da joj navodno preti

Aleksandrina majka ne zna šta da radi

Objavljeno: 16:18h

Majka rijaliti učesnice Aleksandre Nikolić, Slovenka Nikolić i pobednik pete sezone "Zadruge" Dejan Dragojević na ratnoj su nozi otkako je on rešio da sa njenom ćerkom Aleksandrom javno, preko Jutjuba, zauvek raskine emotivnu vezu zbog njenog ponašanja u aktuelnoj sezoni rijalitija.

Naime, Aleksandrina majka je priznala da joj je Dejan već duže vreme odbijao telefonske pozive, da je spremna da podnese tužbe zbog narušavanja ugleda i časti njene ćerke, kao i da ju je nesuđeni zet lagao da kod njega nisu platne kartice njene ćerke, a sve vreme su bile.

- Čujem, Dejan našao neke snimke moje... Znate šta, dosta mi je više tog primitivizma, ne zanima me! Mnogi su se zaigrali sa Aleksandrom, a ne bi trebalo. Misle da mogu tek tako, ali grdno će se pokajati zbog ovih postupaka - rekla je Slovenka, iako smatra da je njen bivši zet "spreman na sve".

Dejan Dragojević
Dejan Dragojevićfoto: Printscreen

- Čega da se plašim?! Ne plašim se ničega! Šta on ima meni da preti, kakvi snimci? Nek pusti šta hoće! On, pogotovo on, može da namontira sada šta hoće sa tom tehnikom! Oni misle da su pametni, a ne znaju koliko su plitkog mozga. Staću iza svog deteta, a ovo se neće završiti kako treba, pazite šta vam kažem.

Slovenka je takođe iznela sumnju da je Dejan "bacio" crnu magiju na njenu ćerku.

1 / 9 Foto: Printscreen

- Ne znam šta je sa mojom Aleksandrom, kao da je pod nekim dejstvima. Mislim da joj je Dejan bacio neku magiju, ili nešto sa Karamujićem. Milion posto joj je nešto rađeno, nema druge opcije, ja više ne znam ni šta da mislim. Dejan ide i kod ovog i kod onog, i sami znate, zna narod... Još je bio u Bosni, čujem, pre par dana. Ne znam šta više da radim - završila je Aleksandrina majka za Pink.rs.

- Znam šta ću Aleksandri reći, Caru neću pružiti ruku, ni njemu ni nikom drugom. Nju da mogu da išamaram, bilo bi najlakše! Zaljubila se, vidite da ona ne zna šta više da radi. Ona misli da se i on zaljubio... Jeste, zaljubio se, kako da nije. Sluđena devojka! Mogla je da bude dama do kraja, da se izbori, da bude ono što jeste, a ne da svako sada ispira usta sa njom - završila je Aleksandrina majka.

Podsetimo, Aleksandra Nikolić je ušla u "Zadrugu" kao devojka Dejana Dragojevića, ali ju je Dejan ostavio odmah nakon ulaska Filip Cara, detaljnije pogledajte ovde.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.