EVO GDE SU I ŠTA RADE DANAS DIVNA I MARKO DNK: Došlo je do velikih promena, OVAKO IZGLEDAJU
Foto: Printscreen

da li se sećate?

EVO GDE SU I ŠTA RADE DANAS DIVNA I MARKO DNK: Došlo je do velikih promena, OVAKO IZGLEDAJU

Naime, u junu ove godine, Divna se porodila u 7. mesecu trudnoće i tada na svet donela još jednog sina

Objavljeno:

Marko i Divna DNK prvo su se pojavili u emisiji "DNK" 2017. godine, kada su želeli da ustanove ko je otac njihove prve ćerke, a zatim su postali učesnici prve sezone rijalitija "Zadruga".

Starleta Soraja Vučelić čak je i obećavala da će Divnoj pomoći u vezi problema sa kičmom, da će joj dati novac. Divna je bila presrećna zbog starletinih reči, ali od tog obećanja nikad nije bilo ništa.

Divnoj i Marku je socijalna služba oduzela dete dok su bili u rijalitiju, dve godine kasnije uspeli su da vrate ćerku, a onda su dobili i sina. Ipak, bračni par se tu nije zaustavio, pa je rijaliti učesnica opet ostala u drugom stanju.

Naime, u junu ove godine, Divna se porodila u 7. mesecu trudnoće i tada na svet donela još jednog sina. Zbog prevremenog rođenja, bebici je ukazana potrebna medicinska pomoć.

1 / 4 Foto: Printscreen/Red TV

- Danas se porodila Divna DNK, a porođaj je bio kod njene kuće u Svilajncu. Međutim, dete je rođeno pre vremena. Ona je hitno prebačena u UKC Kragujevac - govorio je izvor iz Svilajnca tada za "Informer".

Divna i Marko DNK nakon ovog događaja, rešili su da se povuku iz javnosti. Mada su samo par mesecima pre toga fostovali u emosijama, gde se videlo da je bivša zadrugarka izvukla plave pramenove na kosi.

Evo kako oni danas izgledaju:

1 / 2 Foto: Tik tok printscreen

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Blic / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.