ISPLIVALI DETALJI BIOGRAFIJE DEJANA DRAGOJEVIĆA: Ove stvari je TAJIO od OČIJU JAVNOSTI
Dejan Dragojević, Foto: Printskrin: Youtube/Ami G Show

OTKRIVENO

ISPLIVALI DETALJI BIOGRAFIJE DEJANA DRAGOJEVIĆA: Ove stvari je TAJIO od OČIJU JAVNOSTI

Dragojevića je publika imala priliku da prvi put upozna u toku pete sezone rijaliti šou programa "Parovi" koji je tokom 2016. i 2017. godine emitovan na televiziji "Hepi"

Objavljeno:

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga" Dejan Dragojević nekoliko dana je u žižoj javnosti nakon što ga je sad već bivša devojka Aleksandra Nikolić prevarala sa Filipom Carem.

Za Dejana su mnogi čuli tokom pete sezone nakon što ga je supruga Dalila Dragojević prevarala sa Filipom Carem, a malo ko zna više detalja o njegovom životu.

Put od anonimnog dečka do rijaliti zvezde

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Naime, Dejan je rođen je 18. juna 1996. godine u Novom Sadu.

Dragojevića je publika imala priliku da prvi put upozna u toku pete sezone rijaliti šou programa "Parovi" koji je tokom 2016. i 2017. godine emitovan na televiziji "Hepi".

On je tada u rijaliti ušao zajedno sa bratom Davidom, a njihovo učešće su obeležile česte svađe i rasprave zbog stvari koje su se događale u njihovom privatnom životu.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Nakon što je David započeo vezu s Aleksandrom Subotić, jaz među braćom se dodatno produbio, te je Dejan započeo vezu sa Dalilom Mujić.

Njihovu rijaliti romansu obeležile su žestoke svađe i ista takva pomirenja, a scena koje nisu namenjene mlađoj publici nije manjkalo, nakon toga su odlučili da svoju vezu krunišu brakom.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen Zadruga

Podsetimo, Dejan Dragojević raskinuo je javno sa Aleksandrom Nikolić nakon brojnih njenih prikrivenih afera u Zadruzi.

- Aleksandri je četiri puta prenešeno da nisam dobro i da sam završio na tabletama zbog njenog odnosa sa muškarcima, čak joj je i Bebica preneo da mi je teško da gledam sve to i ja gledam to sa strane i ona kao ne veruje Bebici, a zna šta sam sve radio za nju, i ona i dalje ima komunikaciju, sedi sa Zvezdanom, jede iz njegovog tanjira, nudi ga kafon, on joj daje pare, on sedi u gaćama kod nje na krevetu. Zašto zauzeta devojka priča u šiframa? - rekao je Dejan između ostalog.

1 / 6 Foto: Printscreen

- Svako jutro se budim i zumiram da vidim da li me je devojka prevarila! Gledala je, nije gledala, neću takvu vezu, bre! Meni to ne treba! - bio je odsečan Dejan.

- Izvinjam se produkciji što sam sabotirao i pravio sr*nja zbog osobe koja to ne zaslužuje! Sve ona kao nešto priča, kao ne zna, kao naivna je, a sve ona zna i vezano za razvod, ja razvod ne mogu da ubrzam - objasnio je Dejan.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.