GOCA TRŽAN PROGOVORILA O IVANU MARINKOVIĆU: Njene reči će DUGO PAMTITI, spomenula i ĆERKU
Ivan Marinković i Goca Tržan, Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Sporčić

ŠOK

GOCA TRŽAN PROGOVORILA O IVANU MARINKOVIĆU: Njene reči će DUGO PAMTITI, spomenula i ĆERKU

Goca je istakla da o budućnosti Ivana i ćerke ne želi da priča za medije

Objavljeno:

Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan i otac njene ćerke, trenutno je učesnik rijaliti programa "Zadruga", a pevačica ističe da njena ćerka to ni ne zna i da je ne zanima javni svet.

- Moja ćerka ni ne zna da je otac pominje u rijalitiju. Mi to ne gledamo. Ne treba niko da zloupotrebljava njeno ime i ne dozvoljavam to. Moje dete ne želi da bude popularno, ne želi da se slika - rekla je Goca i dodala.

- Do sada sam odbila toliko naslovnih strana, jer ne želi da se slika sa mnom, i drago mi je, ali nekada mi je i krivo, jer imam onaj stav “je li se ti mene stidiš?“ - rekla je pevačica i dodala da o budućnosti Ivana i ćerke ne želi da priča za medije.

Goca Tržan
foto: Kurir televizija

- Ne pričamo o tome za medije. Sve ostaje između nas dve, ne izlazi u javnost.

Goca između ostalog se osvrće i na brak sa Rašom Novakovićem. Ističe da joj ja drago što deluje da ona vodi glavnu reč u braku, ali da to zapravo nije tako.

1 / 6 Foto: Printscreen

- Mi volimo da to tako izgleda i zbog medija i zbog moje reputacije. Ne želim tu svoju reputaciju opasne žene da srušim, ali u krevetu glavnu reč treba da vodi apsolutno muškarac - završila je pevačica.Podsetimo, Ivan Marinković pored ćerke Lene sa Gocom Tržan, ima i sina Željka sa rijaliti učesincom Miljanom Kulić, on godina nije želeo da ima bilo kakav kontakt sa svojim sinom, ali je u Zadruzi ipak popusti, te je došlo do emotivnog susreta, detaljnije pogledajte ovde.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.