OVO SU NAJNOVIJE VESTI O LUNI ĐOGANI: Reč je o BEBI
Foto: Printscreen/tviter/lunadjifanpage

iskrena je

OVO SU NAJNOVIJE VESTI O LUNI ĐOGANI: Reč je o BEBI

Prema pisanju medija, ona će trudnoću voditi u privatnoj klinici, dok će bebu na svet doneti u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front

Objavljeno:

Rijaliti zvezda Luna Đogani nedavno je otkrila da čeka drugo dete sa svojim izabranikom Markom Miljkovićem, zbog čega se uveliko pripremaju za dolazak prinove.

Luna je ranije isticala da je prva trudnoća i dolazak ćerkice Mije dočekala prilično nespremno, a sada je rešila da sve organizuje unapred.

Prema pisanju medija, ona će trudnoću voditi u privatnoj klinici, dok će bebu na svet doneti u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front.

- Luna je prezadovoljna tretmanom koji je imala u prvoj trudnoći, pa je upravo zbog toga odlučila da ne menja ginekologa. Iako na privatnoj klinici pregledi nisu ni najmanje jeftini, nju to ne tangira preterano, jer želi samo najbolje za svoju bebu. U prvoj trudnoći potrošila je 3.000 evra za preglede, analize krvi, briseve i ultrazvučne preglede, pa će tako biti i ovoga puta - kaže izvor koji dodaje da je Marko prema Luni brižniji nego tokom prve trudnoće.

1 / 5 Foto: prentscreen/youtube/Ami G Show

- Luna je ovoga puta dosta opuštenija, zbog čega ne pazi dovoljno. Vuče kese iz prodavnice, satima nosi ćerkicu, sređuje kuću i izlaže se naporima. To izuzetno smeta Marku koji je opominje i sprečava da se izlaže riziku. I dalje nije prošlo četiri meseca kada plod ojača, pa je trenutno fokus na tome da Luna održi trudnoću i da sve prođe kako treba - zaključuje izvor.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.