SRBIJA JE NA OVO ČEKALA GODINAMA: Oglasio se DŽUKELA, konačno ispričao ISTINU
Foto: Pritnscreen

ovo nismo očekivali

SRBIJA JE NA OVO ČEKALA GODINAMA: Oglasio se DŽUKELA, konačno ispričao ISTINU

Želim da odgovorim ovoj ženi što je dirala moju Zoku, majci od one dvojice...

Objavljeno:

Džukela, dugogodišnji partner Zorice Marković - ime poznato redakciji, ne želi da se eksponira jer je zaposlen na visokoj poziciji, kao državni organ.

Međutim, kako se Julijana, majka blizanaca Nenada i Predraga Lazića, oglasila povodom tiktokerove svađe sa pevačicom i nazvala je "klošarkom", te da će pravdu potražiti na sudu zbog izrečenih reči, rešili smo da dođemo i do druge strane i saznamo kakvo je njihovo mišljenje o celokupnoj situaciji.

Naime, Zorica je često tokom svojih učešća u rijaliti formatima pozdravljala izvesnog Džukelu, a mediji su stupili u kontakt sa pevačicinim partnerom koji nije bio blagonaklon prema majci kontroverznih blizanaca.

Želim da odgovorim ovoj ženi što je dirala moju Zoku, majci od one dvojice... Ona žena od sramote treba da ćuti, da sedi kući i da se pokrije, da ne komentariše ništa! Nema osnove ona ničije ponašanje da komentariše. Pa pobogu, njen sin je urinirao pred čitavom nacijom na javnoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom po tuđem posedu.

1 / 7 Foto: Printscreen

Bolje da sprema i da čuva novac za silne kazne koje će da poplaća i silne štete koje je njen sin načinio na tuđoj imovinu, nego što maše sa nekim tužbama. Dakle, neka pazi šta govori, jer se svaka njena reč prati od stane određenih nadležnih organa i tima advokata - poručuje famozna Džukela za Pink.rs.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.