PINK DALILU HITNO UKLJUČIO UŽIVO: Odmah se obratila NJEMU, pa priznala SVE
Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

šok

PINK DALILU HITNO UKLJUČIO UŽIVO: Odmah se obratila NJEMU, pa priznala SVE

Dragojevićka je progovorila i o novom životu svog bivšeg muža, te je prokomentarisala njegov stajling i rapidno gubljenje kilograma

Objavljeno:

Bivša zadrugarka, Dalila Dragojević, bila je samo jedna od aktuelnih gostiju u novom izdanju emisije 'Premijera Vikend Specijal', te je govorila o svom nedavnom ljubavnom brodolomu sa Lukom Nikolićem, ali i njenom privatnom životu, kojem retko govori otkako je izašla iz Bele kuće.

Takođe, prokomentarisala je novi život svog bivšeg muža, Dejana Dragojevića, priznala zašto ne živi u Šepku, ali dala sud o navodima da su se rodile simpatije sa Bubom Korelijem.

U samom startu, Dalila je otkrila detalje raskida sa Lukom, ali i svog trenutnog emotivnog stanja.

Istina je, desio se raskid, ali ostali smo u dobrim odnosima! Ne žalim se, lepo mi je u životu, ne mogu da se žalim jer brodoloma će uvek biti. Ljudima koji me ne poznaju, ne dozvoljavam da se vidi da nešto nije u redu i super mi do sada ide!

1 / 8 Foto: Printscreen/ Instagram/ dalila_dragojevic_official

Na temu pomirenja sa bivšim momkom, ali i njegovim svakodnevnim objavama na Instagramu, koje se često protumače "pogrešno", Dragojevićka je je itekako imala šta da kaže.

On treba da objasni te metle, on se time bavi. Ne znam šta da ti kažem, najbolje je njega da pitate. Danas je takođe stavio neki status i naravno da je pogrešno protumačeno, zaista smo u dobrim odnosima. Nemam dečka, za njega ne znam da li ima novu devojku. U pitanju je bila neka svađa o kojoj ne bih govorila, najvažnije je da smo u dobrom odnosu. Za sad nismo zajedno, a da li ćemo biti, vreme će pokazati. Mene trenutno niko ne interesuje, nisam raspoložena za nove odnose. Jedino u koga sam bila zaljubljena je Luka, sve ostalo su gluposti...

Dragojevićka je otkrila detalje sinoćnjeg izlaska pa priznala da je prilikom susreta, sa sada već bivšim dečkom, videla neprijatne situacije i suočila se sa flertovanjem njega i nepoznatih devojaka koje su se našle u klubu.

Bili smo na istom mestu sinoć i desile su se neke manje prijatne situacije, ali dobro. E, moj Luka, ako sada ovo gledaš, sram te bilo! Bilo, pa prošlo, idemo dalje!

Bivša zadrugarka otkrila je i kako teku radovi na kući u kojoj je živela i sa Dejanom, pa priznala i uašto je promenila adresu stanovanja.

Rekli su mi da sam napravila Alkatraz jer mi je ograda preko tri mestra. Ne razumem se najbolje u to ali jedva čekam da se to završi. Ostali su neki detalji, moram struju da završim za neke lampe i sijalice, da bude sve kako treba. Sada živim u Beogradu, tu živim, tako da ne stižem... Ne idem da budem sama u kući koju sam gradila sa tim nekim, bolje je da radim na sebi, da se malo sklonim, da idem u teretanu...

Dalila je progovorila i o spekulacijama da postoje simpatije između nje i Bube Korelija.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Buba i ja smo u super odnosima još odavno. Poznajemo se od vremena kada ništa nije bilo ovako kako sada jeste, nema tu ništa. To je drugarski i tako će i ostati.

Dragojevićka je progovorila i o novom životu svog bivšeg muža, te je prokomentarisala njegov stajling i rapidno gubljenje kilograma.

Ne bavim se Dejanovim životom, niti pratim šta radi niti sa kim je. Neka mu je sa srećom šta god da radi, ja isključivo vodim računa o sebi i svojim problemima - zaključila je Dalila u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.