STEFAN KARIĆ SE OPROSTIO, OVO JE KRAJ! Obratio se javno VELIKOM ŠEFU I ŠEFICI: "Izvinite, ovo je moja poslednja..."
Foto: Printscreen/Pink TV

PROMENA!

STEFAN KARIĆ SE OPROSTIO, OVO JE KRAJ! Obratio se javno VELIKOM ŠEFU I ŠEFICI: "Izvinite, ovo je moja poslednja..."

Fanovi razočarani odlukom!

Objavljeno:

Sinoć je voditelj Darko Tanasijević održao pretposlednju emisiju "Zadruga - Narod pita" u ovoj sezoni, dva dana pred početak nove šeste sezone koja počinje u petak 9. septembra, a gosti su bili Stefan Karić, Anđelo Ranković i Anđela Đuričić.

Kao i uvek emisija je bila dinamična, a gledaoci su se uključivali kako bi postavljali pitanja bivšim zadrugarima.

Međutim, kako je došao kraj emisije, Stefan Karić odlučio je da se javno zahvali Velikom šefu i šefici na svemu što su učinili za njega i najavio da je ovo kraj njegove rijaliti karijere, što je mnoge fanove rastužilo.

- Bilo nam je fenomenalno večeras. Želim da se obratim Velikom šefu i šefici, da se zahvalim na svemu što su učinili za mene, što su mi omogućili da budem deo ovog šoua. Ovo je moja poslednja emisija "Narod pita". Hvala na svemu i što ste me trpeli u nekim situacijama i što ste mi progledali kroz prste za neke stvari. Hvala i svim ljudima koji su bili uz mene, ovo je kraj moje rijaliti karijere - rekao je Stefan.

Podsetimo, jednom prilikom tokom "Zadrtuge 5" povela se priča oko ugovora koje takmičari imaju u ovoj sezoni, pa je Stefan Karić otkrio detalj koji nije bio poznat do tada.

Naime, on je otkrio da ne koristi toalet koji koriste svi ostali zadrugari.

- Meni je u ugovoru jedna od stavki da ne koristim WC napolju. To imam u ugovoru. Poznato je to od pre, to je zbog zdravstvenih problema koje imam - rekao je Stefan pred cimerima.

1 / 6 Foto: Privatna arhiva

Bonus video:

00:23

Da li se Stefan Karić obraća misici?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.