Parovi će trajati do 2020. godine: Hoće da uzmu što više para! (FOTO)

Hleba i igra

Parovi će trajati do 2020. godine: Hoće da uzmu što više para! (FOTO)

Milomir Marić je najavio da će Parovi trajati još 5 godina. Neki se zbog toga raduju, neki ne
Objavljeno:

Iako jedan deo Srbije misli da je emitovanje rijaliti programa potpuna degradacija kulture, Milomir Marić, urednik "Happy" televizije želi da zadrži rijaliti što duže na malim ekranima. Naime, on je naveo da će "Parovi" trajati čak do 2020. godine, te su neki učesnici potpisali ugovore na 5 godina. Porodice učesnika rijalitija ova vest nije rastužila, te oni nemaju ništa protiv tog plana.

Žarko Stojanović, brat učesnika "Parova", kaže da Željko baš voli rijalitije, ali da isto tako voli i pare, te će težiti da što duže ostane. - Ovaj rijaliti je smešan, a Željko voli da se igra. Voleo bih da ostane do kraja, samo ne bih pod ovim uslovima, kada produkcija ne kažnjava psovanje, nasilje, već Željka ni krivog ni dužnog šalje u izolaciju. On je kao ja. S glupim se zeza, bezobrazne spušta, a sa dobrima se druži. Ponekad si okružen kretenima. Neće sigurno pljunuti na novac ako ga dobije. Pobeda je još slađa ako si okružen džukelama i mentolima. Svaki rijaliti dođe kao eksperiment - rekao je on.
Ipak, otac Ave Karabatić nije vičan da ostane toliko dugo bez svoje mezimice. - Mnogo mi nedostaje, ali ako bi njena želja bila da ostane do kraja, ne bih se bunio. Produkcija ju je maksimalno poštovala i dala joj je dobar honorar. Danas je kriza, ljudi rade za male pare, a oni tamo imaju sve i još su plaćen - rekao je Avin otac.
A izjavu za medije je dalo i osoblje Erinog motela. - Era nam nedostaje, ali on je pravi šoumen. Rijaliti je za njega. Super se snašao i neka ostane tamo što duže. Dragutin, Erin sin, sve će držati pod kontrolom. Nema potrebe da se brine, sve je ovde pod kontrolom - rekla je jedna od zaposlenih u njegovom motelu. (Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.