Još četiri godine trajanja: Maraton Parova dugačak kao olimpijski ciklus?!

IĆI ĆE IM STAŽ

Još četiri godine trajanja: Maraton Parova dugačak kao olimpijski ciklus?!

Iako je Predrag Ranković Peconi najavio kako će šou trajati do septembra 2016. godine, Milomir Marić otkrio da su neki učesnici potpisali ugovor čak do 2020. i da im se uplaćuje socijalno i penziono
Objavljeno:

"Parovima" nema kraja, ili se barem on ne nazire. Dis iz Ekremiš Zmajiš! Ekrem Zmaja uči engleski! Jako smešno! (FOTO) (VIDEO) Na nedavnom tajnom sastanku direktora nekoliko televizija, na kojima su rijaliti programi najzastupljeniji, otkriveno je da će "Parovi" trajati bar do septembra 2016. godine. Iako sponzori gube želju za oglašivanjem u ovakvom programu, Peconi ne posustaje u svom rijaliti maratonu. - Šou će trajati do 2020. godine. Zmaj od Šipova potpisao je ugovor na pet godina. Sada i Era hoće isti ugovor. "Parovi" su jedini siguran stan i hrana u Srbiji, toga nema nigde sem možda u zatvoru - rekao je urednik Hepija Milomir Marić za Blic.

Koliko su u tome na Hepiju ozbiljni, potvrđuje i to da se učesnicima uplaćuju i beneficije. - Ukinuli smo im odmore, jer smatram da im to ne treba. S druge strane, uplaćujemo im penziono i socijalno osiguranje, šta će im više - rekao je Marić. Nova seks afera u Parovima: Šuška se da su Era i Barbi bili intimni?! (VIDEO) (FOTO) Moderno ropstvo? (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.