Zašto ovo moramo da gledamo? Vendi popila flašu u glavu! (FOTO) (VIDEO)

Nova frka na Farmi!

Zašto ovo moramo da gledamo? Vendi popila flašu u glavu! (FOTO) (VIDEO)

Na Farmi malo svađe, malo tuče, samo se akteri smenjuju. Ovog puta je Ivana Šašić napala Vendi.
Objavljeno:

Čemu to učimo decu? Na srpskim televizijama trenutno su hit svakodnevne tuče, vriske i psovke, a "Vendi popila flašu u glavu" je samo logičan nastavak svega što se do sada dešavalo! Kristijan još 3 godine u zatvoru: Sad mu nema spasa! (FOTO) - Ološu jedan, raspali - vikala je Ivana Šašić na Vendi. Iako su Rade i Lepi Mića pokušali da je umire i zadrže, nikome nije pošlo za rukom da je obuzda. Šašićka je prišla Vendi, unela joj se u lice i nastavila da je vređa - Ološu, droljo - izgovarala je Ivana.

Print Screen YouTube
Vendi je sedela za stolom, ni ne sluteći šta će joj Šašićka uraditi, a na svaku uvredu joj je odgovorila istom merom. Kristijanizacija Srbije: Kako je osuđeni kriminalac postao idol i uzor našoj deci?! (VIDEO) (FOTO) - Pijanduro jedna pijana. Došla si ovde da ločeš, pijanduro - viknula je Vendi. Ivana je prišla i iz velike blizine gađala Vendi flašicom u čelo. Farmeri su skočili, odvojili Šašićku i prišli Vendi, a onda su krenule uvrede sa svim strana.
Print Screen YouTube
Šta je zadruga odlučila povodom ovog incidenta nije poznato, ali sigurno je da će neke mere biti preduzete već u toku dana. Lažu nas da ima seksa na Farmi: Evo dokaza da Kristijan(da) nije omastio brk! (VIDEO) (FOTO) (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.