U ZADRUGU 6 ULAZI DEKLARISANA PROSTITUTKA?! ESPRESO SAZNAJE: Stiže iz Švajcarske, a nekada je bila MUŠKO!
Foto: Nemanja Nikolić

šok

U ZADRUGU 6 ULAZI DEKLARISANA PROSTITUTKA?! ESPRESO SAZNAJE: Stiže iz Švajcarske, a nekada je bila MUŠKO!

Njen prijatelj je otkrio za Espreso o čemu je reč!

Objavljeno:

Otkako se pojavila na javnoj sceni skrenula je pažnju javnosti na sebe, a kao prva javno deklarisana prostitutka i transrodna pevačica, ona je svojim izjavama često podizala veliku prašinu.

Ovoga puta, ona je na svom Instagram profilu objavila stori koji je zbunio javnost. Naime, ona je objavila anketu na kojoj možete glasati da li da uđe u Zadrugu 6!

Elektra Elit
foto: Printscreen Instagram/electra.elite

Reč je o Elektri Elit koja nam dolazi iz Švajcarske. Pozvali smo pevačicu da je pitamo da li ulazi u novu sezonu ili ne, ali se ona nije javljala na pozive.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/electra.elite

Kako smo želeli da saznamo da li uopšte planira da uđe, pozvali smo i njenog prijatelja koji nam je otkrio pravu istinu.

"Elektra bi pobedila da uđe, siguran sam 100%! Ona je rođena da pravi skandale, da održava šou, njene klipove bi delio ceo Balkan, ali mislim da od tog posla nema ništa. Ona je više puta dobijala ponude da uđe, ali nikada nije pristajala jer žena ima brdo para od posla u Švici. Šta će joj to? Ona je živa vatra, ne može ona da bude toliko dugo u zatvorenom prostoru, navikla je na drugačiji život. Mislim da je dobila poziv i za ovu sezonu, ali mi nije rekla da li je odbila, kao ni da je prihvatila. Možda nas sve iznenadi, ko će ga znati, Elektra je to"; rekao je njen prijatelj za Espreso.

Nadamo se da će nam se Elektra uskoro javiti i otkriti o čemu je reč!

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.