Poplava u Lisoviću: Zašto plaču svi na Farmi? E, ovo ih je stvarno potreslo! (FOTO)

Suza suzu sustiže

Poplava u Lisoviću: Zašto plaču svi na Farmi? E, ovo ih je stvarno potreslo! (FOTO)

Svi farmeri su bili u emotivnom rastrojstvu, a vidite i zbog čega
Objavljeno:

Na Farmi su se slivale reke suza kada je Dušica Jakovljević donela pisma koja su farmerima napisali njihovi najbliži. Tamari Đurić je pisao njen otac koji ju je puno pozdravio, kao i njena sestra i mama. Ono što ju je sigurno najviše dirnulo jeste da joj je i dečko Dejan Pulić poručio da je čeka i da je voli.

Printscreen
Maneken Rade Lazić se raznežio kada je pročitao da je njegova ćerka, osim na srpskom, propričala i na nemačkom. Ali ono što ga je najviše pogodilo jeste to što njegova ćerka uzima telefon i doziva ga.
Printscreen
Suza je potekla i niz lice Jasmine Medenice koju je majka posavetovala da ne treba da se ponaša kao nečija majka, baba, ni tetka, jer to nikome nije na Farmi i da treba da bude farmerka kao i sve ostale.
Printscreen
Sigurno jedan od najintenzivnijih trenutaka je doživela Maja Nikolić. Pismo njenog sina je ganulo i ostale farmere.
Printscreen
Draga mama nedostaješ mi da me čvrsto zagrliš i da vidim tvoj najlepši osmeh. Znaš, mama, deca su surova i pričaju svašta - rekla je Maja i stavila naočare kako bi prikrila suze.
Printscreen
A da li je sve ovo još jedna fora Farmera da zadrže gledanost ili su stvarno bili ovoliko ganuti, procenite sami. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.