DALILA POGUBILA SVE KONCE SAT VREMENA PRE FINALA: Moli velikog šefa da joj pomogne,PRIZNALA SVE morala da se OČISTI
Foto: Printscreen ZADRUGA

opa

DALILA POGUBILA SVE KONCE SAT VREMENA PRE FINALA: Moli velikog šefa da joj pomogne,PRIZNALA SVE morala da se OČISTI

Nije joj lako.

Objavljeno:

Finalistkinja "Zadruge 5" Dalila Dragojević otvorila je dušu pred kraj rijalitija i otkrila da li je zadovoljna svojim učešćem.

Dragojevićka je veoma uzbuđenja zbog večerašnjeg finala, ali i zbog haljine koju je dobila.

- Stigla mi je haljina, hvala mojoj Marijani što mi je poslala ono što sam htela. Mnogo sam srećna zbog svega - rekla je Dalila.

Dalila je otkrila da li je oćekivala da će doći do samog finala, kao i šta će joj zauvek ostati u sećanju, pa priznala da oseća određenu dozu straha.

1 / 10 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Jesam očekivala, ali nisam zadovoljna jer sam imala mnogo grešaka, ali sa druge strane nisam radila dosta stvari ispravno. Najlepše mi je bilo kada sam se zaljubila, a najtužnije kada me je Filip ostavio 12 dana pred superfinale. Ljubav je to - rekla je Dalila u specijalnoj "Premijeri" pred finale, pa otkrila koga očekuje u publici:

- Ne očekijem nikoga, ali smatram da će tu biti moja Ljuba, Gagi, a nadam se i mom ocu. Strah me je da izađem odavde, ne izlazi mi se, ne znam kako će mi biti i jako me je strah - rekla je Dalila.

Detaljnije u videu ispod.

Bonus video:

03:05

NAKON PRIČA DA JE DALILA PRODALA KUĆU I PARE DALA CARU OGLASIO SE DEJANOV PRIJATELJ! Otkrio da mu je Dragojević SAMO JEDNO REKAO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.