EVO ŠTA RADE STANIJA I MARKO OSMAKČIĆ SAMI U APARTMANU DOK MISLE DA IH NIKO NE SNIMA: Sve je isplivalo!
Foto: printscreen

opaa

EVO ŠTA RADE STANIJA I MARKO OSMAKČIĆ SAMI U APARTMANU DOK MISLE DA IH NIKO NE SNIMA: Sve je isplivalo!

Njih dvoje su se kasnije uputili u Bosnu u jedno etno selo, a očigledno da je Marko želeo da okupi ekipu koja će po svemu sudeći učestvovati

Objavljeno:

Marko Osmakčić juče je došao u Srbiju i uputio se pravo u Rumu, gde se došao da se sretne sa Stanijom Dobrojević, koja se prilično iznenadila kada ga je ugledala ispred svoje zgrade.

Njih dvoje su se kasnije uputili u Bosnu u jedno etno selo, a očigledno da je Marko želeo da okupi ekipu koja će po svemu sudeći učestvovati u njegovom novom projektu, a to je pesma sa Stanijom.

Zavirite u Markov apartman i videćete kako su se oni provodili.

1 / 2 Foto: Printscreen

Inače, Marko je nedavno odgovarao na razna pitanja.

Da li bi se vratio ako bi te produkcija pozvala u "Zadruga 6"?

- Mnoge stvari bi morale da štimaju da bi se opet vratio. Na kraju, najveću štetu nosim ja. Ugled, reputacija... Viktorija isto... Ona je jadna u još goroj poziciji, ona tek nije svesna šta je sebi uradila. Nisam zlopamtilo, mogli bi da pronađemo zajednički jezik... Može sa mnom da se dogovori sve, ali mora sve da štima. Ne želim ni sa kim rat.

A šta se dešava sa kaznom?

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

- Nemam pojma. Kada sam izašao napolje nisam se javio ni produkciji ni nikome. Zvanično nisam diskvalifikovan. Znam da je moj prijatelj nazvao neku devojku iz produkcije i pitao da li može neko po stvari moje da dođe, ona je rekla da može na kraju rijalitija da dođe "jer je Marko diskvalifikovan". Ali iskreno, najviše smo oštećeni ja i Viktorija u toj priči, a ne produkcija. Nisam dobio nikakvu poruku, niko me nije kontaktirao, digli su ruke od mene i ja od njih. Ali prema tekstovima oni će me kao tužiti.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.