ZADRUGARKI PUŠTENE FOTKE NA KOJIMA LEŽI GOLA I UMRLJANA: Sve je uradio njen BIVŠI ona PLAČE kao kiša!
Foto: Printscreen Zadruga

kakav šok

ZADRUGARKI PUŠTENE FOTKE NA KOJIMA LEŽI GOLA I UMRLJANA: Sve je uradio njen BIVŠI ona PLAČE kao kiša!

Posle nisam mogla da se kontrolišem, krenule su mi neke emocije. Prvu noć me je pukao kompleks, svi su mi govorili da ne idem tamo

Objavljeno: 18:55h

Zadrugari su danas dobili priliku da vide i uspomene Ane Jovanović, od njenog najranijeg detinjstva, reklama koje je snimala sa Sekom Sablić, pa i do njenog učešća u "Zadruzi". Prikazani su i momenti sa njenim bivšim dečkom Nikolom, kao i njeno skandalozno penjanje na njegov auto tokom jedne od svađa, ali i neke eksplicitne fotografije.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ja ne znam ko je poslao ove slike, on slike sa mnom nema, jer sma mu ja obrisala ceo telefon. Očigledno ih je prebacio na laptop. Pokazao je svoje lice, očigledno sam bila sa manijakom u vezi, koji je koristio našu intimu. Očigledno je krišom držao te slike za neku ucenu, jer me je i pre ulaska ucenjivao.

Udarao mi je i na posao, šarao po salonu, samo da ne bih ušla ovde. Znam da ništa lepo sa njegove strane ne mogu da vidim. Mogu i ja njemu da napravim 100 problema, ali neću, to je osoba koju sam najviše volela. Drago mi je što sam videla slike sa drugaricama, sa braćom, sa mamom, tu su i reklame kad sam bila mala. Što se mog učešća ovde tiče, imala sam tu grešku. Kad bih nešto od početka promenila, to bi bio taj odnos sa Filipom.

Posle nisam mogla da se kontrolišem, krenule su mi neke emocije. Prvu noć me je pukao kompleks, svi su mi govorili da ne idem tamo. Da nema te osobe, bila bih ponosna na svoje učešće. Ne znam i odakle ovaj snimak sa autom. Uključio mi je brisače, ali sam se držala sve vreme - rekla je Ana Jovanović.

Ovo je Ana koju poznajem iz spoljnog sveta, izlasci, ludilo, lepe drugarice, ovde mi je neprepoznatljive, promenila se i fizički i psihički. Nisam znao da si ćaknuta, da skačeš po kolima. nekako si mala bila tako, delovala mi fino. Nisam mogao ni da pretpostavim da je u ovom fazonu. Ali dobro, i ja sam imao neke burne odnose u srednjoj školi, svaki treći klinački par ima takve svađe - dodao je Mateja Matijević, njen bivši dečko.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.