OTKRIVENA MISTERIJA KOJA JE MUČILA MNOGE: Evo kako se u SURVIVORU ide u WC!
Foto: Printscreen/youtube/survivor

auu

OTKRIVENA MISTERIJA KOJA JE MUČILA MNOGE: Evo kako se u SURVIVORU ide u WC!

U klipu koji traje gotovo osam minuta, Ivona (izbačena učesnica) je nakon povratka u Beograd odgovorila na sva pitanja koja zanimaju one koji prate Survivor

Objavljeno:

Navala rijaliti programa traje već više decenija, a čini se da je popularnost veća iz godine u godinu.

Ipak, reklo bi se da je Survivor jedan od omiljenih rijaliti formata, a u prilog tome svedoče horde fanova koje ove godine gledaju pomenuti rijaliti, doduše, preko raznih sajtova na internetu jer produkcija domaćeg Survivora nije ažurna na društvenim mrežama.

U klipu koji traje gotovo osam minuta, Ivona (izbačena učesnica) je nakon povratka u Beograd odgovorila na sva pitanja koja zanimaju one koji prate Survivor. Na primer, gde i kako takmičari obavljaju fiziološke potrebe, ali i da li su imali kupku i pastu za zube.

"Neću iza zgrade to raditi, ne brinite se komšije, nije mi to teško palo. Najteže su mi pali međuljudski odnosu", rekla je ona u videu, priznavši da se to obavlja u prirodi.

"Da li smo imali šampon, pastu i sve ostalo... pošto sam pod ugovorom, ne mogu vam reći. Šalim se", našalila se.

"Sve smo to imali, ali kao ... nismo imali ništa. Bile su nam prljave kose. Ja sam stalno vezivala kosu. Naša čula su bila jako izražena, nemamo hrau, gladni smo, sva čula su bila više izražena. Kada smo prali našu garderobu u moru s peskom, kao da se vraćao miris hemije koju smo koristili ranije", rekla je ona.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.