DOGODILA SE SMRT U SURVIVORU: Rijaliti je nakon TRAGEDIJE odmah PREKINUT!
ilustracija, Foto: Printscreen/youtube/survivor

šok

DOGODILA SE SMRT U SURVIVORU: Rijaliti je nakon TRAGEDIJE odmah PREKINUT!

Tokom transporta je doživeo niz srčanih udara, nakon čega je preminuo

Objavljeno:

Navala rijaliti programa traje već više decenija, a čini se da je popularnost veća iz godine u godinu.

Ipak, rijaliti nije uvek zabavna forma kakva bi trebalo da bude. U prilog tome govori jedna tragedija koja se dogodila u Survivoru.

Producenti rijalitija „Koh-Lanta“ kažu da se 25-godišnji Babin požalio na grčeve u rukama tokom prvog takmičenja prvog dana snimanja. Nakon ukazane prve pomoći lekari su odlučili da ga prebace helikopterom u obližnju bolnicu.

Tokom transporta Babin je doživeo niz srčanih udara, nakon čega je preminuo.

Producenti tvrde da su „svi takmičari prošli lekarski pregled pre početka rijalitija, i da Babin do sada nije ima nikakvih zdravstvenih problema, te da se nije moglo ni pretpostaviti da će doći do ovog tragičnog događaja“.

Francuski kanal TF1 i produkcijska kompanija "Adventure Line Productions" zajednički su odlučili da se snimanje momentalno obustavi, a ovogodišnja sezona "Koh-Lanta" je otkazana.

1 / 2 Foto: Printscreen/youtube/survivor

Rijaliti „Koh-Lanta“ se emituje na televiziji TF1 od 2001. godine i u proseku ima 4,7 miliona gledalaca. Rijaliti je kopija programa „Survivor“ kojeg je osmislio britanski producent Čarli Parsons i koji se prvi put pojavio na televiziju u Švedskoj 1997. godine.

Međutim, ovo nije prvi tragični slučaj na snimanju rijaliti „Survivor“. Pre 12 godina, tokom snimanja bugarske verzije programa na Filipinima od srčanog udara je preminuo 53-godišnji takmičar , a iste godine na Tajlandu se udavio 32-godišnji takmičar u pakistanskoj verziji.

Bonus video:

02:21

HITNO! STIŽE BEBA? Rijaliti igračica odmah uradila test na TRUDNOĆU: Svi povikali od SREĆE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.