TARA SIMOV SE VRAĆA U ZADRUGU!
Tara Simov, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

šok

TARA SIMOV SE VRAĆA U ZADRUGU!

Kako su pisali mediji, Tara je nakon izbacivanja iz rijalitija dobila kaznu od 50.000 evra, koju sada nema da ispalti

Objavljeno: 11:28h

Tara Simov pre skoro mesec dana diskvalifikovana je iz rijalitija zbog neprimerenog ponašanja, a sada su se pojavile spekulacije da bi mogla ponovo da se pojavi u tom šouu.

Kako su pisali mediji, Tara je nakon izbacivanja iz rijalitija dobila kaznu od 50.000 evra, koju sada nema da ispalti.

Zbog toga su se najpre pojavile sumnje da će Simova da napusti Srbiju, međutim, izgleda da se pojavila nova opcija koja bi pomogla zadrugarki da vrati dug, a u pitanju je ponono učešće u rijaliti, uz obećanje da će se ponašati pristojno i ispunjavati zadatke koji će doneti gledanost.

- Tara želi ponovo da se vrati u rijaliti i ispravi sliku o sebi. Ona je svesna da ju je narod zavoleo tokom pete sezone i kaje se što je sebi dozvolila da svoje učešće u rijalitiju završi zbog repera Nenada Aleksića Sha. To joj nikako nije trebalo. Samokontrola nikako nije bila na njenoj strani - priča Tarina bliska drugarica za “Super TV“, koja je želela da ostane anonimna.

1 / 11 Foto: Youtube/Zadruga

Prema njenim rečima, u poslednjih nekoliko dana razgovarala je tajno sa produkcijom i uskoro bi trebala da se donese konačna odluka.

- Svesna je da kod sebe nema 50.000 evra i da je nemoguće da taj novac isplati na račun produkcije “Zadruge“. Ona pokušava da dogovori da joj se oprosti dug, a da uđe i tako ga isplati. Ona jedino što pokušava da dogovori jeste da ipak dobije pesmu, koja joj je bila obećana pre nego što je napravila čitav haos - zaključuje ona.

Bonus video:

00:04

Tara Simov pokazala šta radi van Zadruge: Ima li veće ljubavi?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.