PREBOLESNO: Prezrećete Anđelinu kada saznate zašto je optužila Breda da je zlostavljao decu! (FOTO)
Foto: Reuters

jel ona normalna?

PREBOLESNO: Prezrećete Anđelinu kada saznate zašto je optužila Breda da je zlostavljao decu! (FOTO)

Anđelinine zle namere konačno isplivale na površinu!
Objavljeno: 10:58h

Glumica Anđelina Džoli trenutno ima cilj kada je reč o tvrdnjama da je njen bivši suprug Bred Pit zlostavljao jedno ili više njihove dece - želi da se sa decom odseli u London, i tamo zauzme jednu od najjačih pozicija u Ujedinjenim Nacijama, rekli su izvori bliski holivudskim zvezdama za TMZ.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nekoliko dobro upućenih izvora reklo je da se Bred i Anđelina više od godinu dana pre rastanka nisu slagali, i da je ona sve vreme tražila povod da se razvede i prigrli svoj posao iz snova, sa sve šestoro dece.

foto: Reuters

Ona je svesna da će to biti nemoguće, osim ako zajedničko starateljstvo ne bude pod znakom pitanja, na Bredovu štetu.

Anđelina je Odeljenju za zaštitu dece i porodice u Los Anđelesu prijavila da je Bred brutalno zlostavljao njihovog sina Medoksa u privatnom avionu, i još nekoliko situacija u kojima je decu doveo opasnost.

foto: Fonet

Glumac to izričito poriče, a iako je policija pokrenula istragu, ubrzo ju je i okončala, jer nije bilo nikakvih dokaza da se bilo kakvo zlostavljanje dogodilo.

Izvori tabloida TMZ otkrili su i da je Anđelinina prijava za zlostavljanje dece zapravo rezultat nagovora dve žene sa kojima je u kontaktu već godinu dana i koje joj daju savete u vezi njenog posla u Ujedinjenim Nacijama.

Evo ko je u pitanju...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.