DŽOIJA IZ PRIJATELJA NI FANOVI VIŠE NE PREPOZNAJU! Paparaco slike će vas ZAPREPASTITI, ko je ovo POGOGU? (FOTO)
Glumac Met Le Blank, Foto: Profimedia

PROMENIO LIČNI OPIS

DŽOIJA IZ PRIJATELJA NI FANOVI VIŠE NE PREPOZNAJU! Paparaco slike će vas ZAPREPASTITI, ko je ovo POGOGU? (FOTO)

Čini se kako je glumac nabio još više kilograma nego ranije, zbog kojih je neprepoznatljiv, a to se posebno idi u području stomaka.

Objavljeno:

Glumac Met Le Blank najpoznatiji je po ulozi vrckavog Džoija u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena - "Prijatelji".

Iako je tada važio za jednog od poželjnijih muškaraca s malih ekrana, Met danas ne izgleda ni približno kao nekad. Iako se retko pojavljuje u javnosti, glumac je nedavno viđen u sunčanoj i toploj Kaliforniji, a njegov višak kilograma bio je glavna tema.

Naime, čini se kako je glumac nabio još više kilograma nego ranije, zbog kojih je neprepoznatljiv, a to se posebno idi u području stomaka.

Met danas ima 54 godine, a iza sebe ima propali brak s Melisom Meknajt s kojom je 2004. godine dobio ćerku Marinu. Par je upoznala zajednička prijateljica 1997. godine, a američko-britanski model tada je bila samohrana majka dvoje dece. Par se razveo u oktobru 2006. zbog 'nepomirljivih razlika' nakon samo dve godine braka.

Met je od 2016. godine u srećnoj vezi s producentkinjom Aurorom Muligan.

Takođe, Mat danas ima sedu kosu, obožava automobile i nikada nije ostvario nijedan približan glumački uspeh kao s "Prijateljima". Koliko se Džoi promenio, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 11 Foto: Profimedia

(Espreso / Wanted)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.