ŽENE SU LUDELE ZA LEPIM GLUMCEM, A SADA BI SE ŠOKIRALE KADA BI GA VIDELE: Ko je ovaj čovek?! (FOTO)
Glumac, Foto: Youtube/Printscreen/Grupo Nós TV

ZAVODNIK

ŽENE SU LUDELE ZA LEPIM GLUMCEM, A SADA BI SE ŠOKIRALE KADA BI GA VIDELE: Ko je ovaj čovek?! (FOTO)

Nizale su se serije u kojima je glumio pretežno glavne negativce

Objavljeno:

Glumac Sesar Evora rođen je 4. novembra 1959. u Havani, a odrastao je sa majkom, budući da je njegov otac često putovao i viđali su se jednom u šest meseci.

Ovaj kubanski zavodnih prvi put je u jednoj telenoveli zaigrao 1993. godine u “Divljem srcu”, a domaća publika ga je zavolela u seriji “Pravo na ljubav”, gde je tumačio lik Huana de la Kruza.

Nakon ovoga nizale su se serije u kojima je glumio pretežno glavne negativce, ali je odglumio i dosta pozitivaca i glavnih junaka.

“Između ljubavi i mržnje”, “Maćeha”, “Marijana”, “Prokleta lepota”, “Beštije”, “Zagrli me čvrsto”, “Izvor”, samo su neke od sapunica koje su se prikazivale kod nas, a u kojima je Sesar imao zapažene uloge.

1 / 2 Foto: Youtube/Printscreen/Grupo Nós TV

Žene širom sveta je opčinio čim se pojavio, kako svojim šarmom, tako i zavodljivim glasom na koji i danas mnoge dame nisu imune.

U Meksiku je upoznao svoju drugu suprugu Vivijan Domingez, a da bi se oženio njome, morao je da se vrati u Havanu kako bi potpisao papire za razvod sa bivšom suprugom. Imatroje dece: Rafaela, Marijanu i Karlu.

I danas je aktivan u svetu telenovela, a iako se sa godinama ugojio i osedeo, i dalje je lep i šarmantan, te ga nije teško prepoznati, pre svega po njegovom prodornom pogledu.

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.