SAZNALA DA JOJ JE DEČKO OŽENIO DRUGU IZ MEDIJA, PREŽIVELA ZLOSTAVLJANJE I SMRT SESTRE: Buran život poznate glumice!
Laura Dern, Foto: Profimedia

strašno!

SAZNALA DA JOJ JE DEČKO OŽENIO DRUGU IZ MEDIJA, PREŽIVELA ZLOSTAVLJANJE I SMRT SESTRE: Buran život poznate glumice!

Gubitak sestre nikada nije prebolela!

Objavljeno:

Glumica Laura Dern pred kamerama je od svoje šeste godine, a tokom svih ovih godina koje je provela pod svetlima reflektora svi smo bili svedoci njenog burnog života, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Osvojila je brojne nagrade, Oscar, Emmy i nekoliko Zlatnih globusa. Ostala je najviše zapamćena po seriji "Male laži".

Laura Dern
foto: Profimedia

Rodila se u porodici glumaca, a njeni roditelji Dajan Lad i Brus Dern upoznali su se na setu zajedničkog filma. Laura je odrasla sa majkom i bakom, a oca je retko viđala otkako se rastao od njene majke kada je ona imala samo 2 godine, a svoju stariju sestru nikada nije upoznala.

Naime, njena sestra Diane preminula je kada je imala samo 18 meseci nakon što je pala u bazen. Ta tragedija obeležila je Laurin život, a njena majka se trudila da joj što više omogući i dopustila joj je da se odmalena bavi glumom.

Već sa šest godina se pojavila u filmu "White Lightning", u kojem joj je majka glumila, a obe su dobile uloge i u drami "Alice Doesn't Live Here Anymore". Zajedno su zaigrale u romansi "Wild at Heart", i to mamu i ćerku, a za film "Rambling Rose" su bile nominovane za Emi nagradu, Laura u kategoriji najbolje glumice i Dajan za najbolju sporednu glumicu, što se dogodilo prvi put u istoriji.

Uprkos tome što se činilo da sa roditeljima ima sjajan odnos, tužila ih je kada je imala 15 i tražila emancipaciju. Oni su joj branili duža putovanja na filmske setove, što ju je naljutilo. Laura je pobedila na sudu, a kasnije je istakla da uprkos tome ima dobar odnos sa roditeljima.

Laura je imala i turbulentan ljubavni život, a pravi šok je usledio zbog veze sa 12 godina starijim kolegom Bilijem Bobom. Naime, Bili Bob i Laura bili su u vezi kada je on objavio da se venčao s Anđelinom Džoli 2000. godine. Laura je u tom trenutku snimala film, a on se odselio bez ijedne reči. O svemu je saznala iz medija, a kasnije s njime nikada više nije razgovarala.

Lauru su često povezivali sa Bredli Kuperom , ali je ona odbacila navode o njihovoj ljubavi i istakla da su samo bliski prijatelji. Udala se 2005. za muzičara Bena Harpera sa kojim ima sina Elerija i ćerku Jayju. Ipak, ova ljubav nije opstala, pa su se razveli 2013. godine.

1 / 3 Foto: Profimedia

Lura je inače poznata kao glumica koja čvrsto stoji na zemlji, a tokom svoje bogate karijere postavila je jedno pravilo koje su svi sa kojima je radila morali da poštuju. Nikada nije pristala na golotinju, ali je to ipak prekršila zbog filma "Wild at Heart", u kojem je snimila golišave scene sa Nikolasom Kejdžom. Objasnila je da se toliko unela u scenario da je odlučila da napravi iskorak.

Nedavno je glumica otvorila dušu i svetu otkrila da je preživela pravu torturu kao tinejdžerka. Priznla je da je doživela seksualno zlostavljanje kao 14-godišnjakinja i da joj je mama u teškom razdoblju nakon toga bila velika podrška. U tom periodi Laura se borila i sa depresijom, ali je uz pomoć majke i stručnu pomoć uspela da iz svega izađe kao pobednik.

(Espreso / Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.