ŽENA OMILJENOG GLUMCA NADROGIRANA PALA U NESVEST NA SNIMANJU!
Džejda, Foto: prentscreen/instagram/jadapinkettsmith

da se naježiš...

ŽENA OMILJENOG GLUMCA NADROGIRANA PALA U NESVEST NA SNIMANJU!

Najnoviji u nizu istup glumice tiče se njene ispovesti u kojoj je otvoreno govorila o problemu s drogom koji je imala u prošlosti.

Objavljeno:

Džejda Pinket Smit, supruga glumca Vila Smita, često istupa u javnost sa šokantnim izjavama i postupcima.

Najnoviji u nizu istup glumice tiče se njene ispovesti u kojoj je otvoreno govorila o problemu s drogom koji je imala u prošlosti.

Ona je u svojoj emisiji "Razgovori za crvenim stolom" otkrila da se 1996. godine onesvestila na snimanju komedije "The Nutty Professor", nakon što je uzela ekstazi.

- Imala sam jedan incident na snimanju "The Nutty Professor". Onesvestila sam se u prikolici za šminku - rekla je Smit u prisustvu majke Adriene Banfield-Noris i ćerke Vilov Smit.

1 / 4 Foto: Youtube/CTV comedy channel

- Išla sam na posao i to je bila loša serija ekstazija. Onesvestila sam se i rekla svima da sam sigurno imala stare lekove u flaši sa vitaminima - nastavila je, rekavši da joj je ovo iskustvo "otvorilo oči".

- Ali, da vam kažem šta sam uradio. Pokupila sam... I otišla na taj set. To je bilo poslednji put - dodala je ona.

Glumica je u tom periodu svog života opisala kao "devojku koja luduje vikendima". Međutim, njen kapacitet i jak cug je počela da razvija još u srednjoj školi. Čak je i sama sa možda malo ponosa rekla: "Mogla sam da popijem više od bilo koga za stolom".

Džejda Pinket Smit
foto: Printscreen Instagram

Ali kada je stigla u Holivud, Džejda je već uveliko mešala žestoka pića sa marihuanom i ekstazijem. Upotrebu droge opravdala je rekavši sebi da je ono što radi manje štetno od heroina ili kokaina.

- Nisam radila stvari za koje sam mislila da izazivaju zavisnost - objasnila je.

Ipak, drugi u Holivdu, uključujući glumcu i plesačicu Debi Alen, počeli su da primećuju glumačke štetne načine zabave.

- Zbog toga morate da verujete ljudima oko vas - rekla je Smit i dodala:

- Jer nećete biti svesni. I to je bila stvar kod mene. Nemojte da misliti da ljudi nisu pokušali da me potapšu po ramenu. Nemoj misliti da kad sam bila kod Debi Alen i povraćala po celoj njenoj kući ... Da ona nije prišla i rekla, "Hej".

- Morala sam da dođem do dna - dodala je zvezda.

Kako je njena tolerancija rasla, glumica se još više opijala.

- Shvatila sam brzo. Doslovno, brzo sam shvatila. Jednom kad sam išla po treću flašu vina, rekla sam sebi: "Imaš problem" - rekla je Džejda i priznala da sada povremeno popije čašu vina.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.