Zdravlje slavnog glumca ozbiljno narušeno: Paćino ne može da zapamti tekst uloge (FOTO)

Velika zvezda razočarala

Zdravlje slavnog glumca ozbiljno narušeno: Paćino ne može da zapamti tekst uloge (FOTO)

Holivudski glumac igra u novoj predstavi, a na sceni mu pomažu sufleri kao i 3 skrivena ekrana na kojima se ispisuje tekst koji treba da izgovara
Objavljeno: 14:11h

Slavni američki glumac Al Paćino trenutno igra u predstavi "Lutka od porcelana", ali umesto da zadivi svojim performansom, on je uspeo samo da razočara. Naime, glumac više nije u stanju da sam zapamti sav tekst, pa ima suflere koji mu govore šta sledeće treba da kaže.

Predstava je imala 6 ekskluzivnih predizvođenja koja su mu donela celih 6 miliona dolara. Međutim, mnogi gledaoci ne smatraju da je zaslužio ovu grandioznu zaradu. Neki su se tokom pauze između prvog i dugog dela predstave žalili i tražili da im novac bude vraćen. Bili su razočarani jer je glumac mumlao tekst i vrlo često zaboravljao isti, pa je u prvom delu predstave retko ko razumeo šta je on govorio.
Holivudska zvezda za ovo izvođenje ima svu moguću teničku podršku. Preko "blutut" slušalica sufleri mu govore tekst, a i na bini ima 3 skrivena ekrana na kojima je velikim slovima ispisano šta bi glumac sledeće trebalo da kaže. Njegove kolege i prijatelji strahuju za Paćinovo mentalno zdravlje jer posle predstave glumac samo ode u svlačionicu i sedi sam i potpuno izgubljen. Takođe navode da se vrlo teško sporazumeva sa ostalima.
Jednom prilikom je režiser pokušao da razgovara sa glumcem, ali to nije najbolje prošlo. - Ja nisam tvoja marioneta - burno je reagovao glumac. Predstava će biti premijerno izvedena 19. novembra u njujorškom „Džerald Šonfeld“ teatru. Za predizvođenja karta je u proseku koštala 166 dolara. (Espres.rs/ Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.