PRVA OBJAVA MUZIČKE DIVE NAKON ŠTO JOJ SE STANJE NAGLO POGORŠALO: Dirljivim tekstom raznežila mnoge! (FOTO)
Selin Dion, Foto: Print Screen Youtube/CelineDion

tužno

PRVA OBJAVA MUZIČKE DIVE NAKON ŠTO JOJ SE STANJE NAGLO POGORŠALO: Dirljivim tekstom raznežila mnoge! (FOTO)

Prva objava Selin Dion nakon navoda da joj se pogoršalo zdravstveno stanje

Objavljeno:

Muzička diva i kanadska pevačica Selin Dion zabrinula je javnost zbog toga što je pre nedelju dana otkazala ostatak koncerata tokom marta i aprila u sklopu svetske turneje "Courage" jer joj se i dalje zdravstveno stanje ne poboljšava.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/CelineDion

Vidno je smršala, a muče je nekontrolisani grčevi u mišićima zbog čega nimalo nije u mogućnosti da nastupa. Tu svetsku turneju započela je još pre pandemije, a postoji mogućnost da je nikada ni neće završiti.

Dok celi svet bruji o njenom zdravstvenom stanju, ona se nedelju dana nakon otkazivanja nastupa ponovno oglasila na društvenim mrežama. Naravno ne o tome što sve zanima, već je čestitala rođendan svome sinu René-Čarlsu koji se rodio pre 21 godinu. Podelila je njihovu zajedničku fotografiju iz porodilišta.

“Već je prošla 21 godina snova. Dali smo ti život, a hvala tebi puno što si nam poklonio to da ti budemo roditelji. Od toga dana napredujem dok te gledam kako rasteš. Tvoja inteligencija, tvoja velikodušnost, tvoja hrabrost i tvoja velika osetljivost nikad nisu prestali da me 'diraju'. Vodili smo te iz naših snova, držeći te za ruku. Nastavili da istražujemo i iznad svega, slušaj svoje srce znajući da te uvek nosi naša ljubav, kako bi se sada tvoji snovi mogli ostvariti”, napisala je emotivna Selin.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.