TRAGIČAN DAN: PREMINUO SIN GLUMCA U 26. GODINI!
Hadson, Foto: Printscreen Instagram

TUGA!

TRAGIČAN DAN: PREMINUO SIN GLUMCA U 26. GODINI!

Tragedija koja ne zna za granice!

Objavljeno: 14:50h

Sin glumca Majkla Madsena (64), Hadson Madsen (26) tragično je preminuo na Havajima, potvrdila je tamošnja policija.

majkl madsen
foto: Print Screen Youtube/ The Celebrity Dinner Party w/ Elysabeth Alfano TV

- Potvrđujem da je Hadson Li Medsen (26) preminuo od posledica prostrelne rane u glavi - potvrdili su za The Sun iz obdukcijske kancelarije u Honoluluu.

- Slomljena srca i obuzeti tugom, oplakujemo gubitak našeg Hadsona. Sećanje na njega ostaće u srcima svih koji su ga poznavali i voleli. Molimo vas da poštujete privatnost naše porodice u ovom teškom trenutku. Hvala vam.

1 / 2 Foto: Print Screen Youtube/people

Majkl je Hadsona oženio svojom trećom suprugom DeEn Medsen, a kum mu je bio poznati holivudski reditelj i veoma dobar prijatelj njegovog oca Kventina Tarantina.

Hadson je služio u vojsci SAD i proveo je deo službe na terenu u Avganistanu. Živeo je na Havajima sa suprugom Karli, sa kojom se oženio 2019. godine. Karli je prošle nedelje na društvenim mrežama podelila fotografiju iz bolnice posle operacije raka dojke, istakavši da joj je muž najveća podrška.

Inače, Hadson je jedan od Medsenovih sinova iz braka sa glumicom Deanom Medson, imaju jos i sinove Kalvina i Luka, a glumac iz prvog braka ima još dvojicu sunova Kristijana i Maksa.

majkl madsen
foto: Print Screen Youtube/ The Celebrity Dinner Party w/ Elysabeth Alfano TV

Ukoliko vam je potrebna pomoć:

SOS linija

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.