"OVO JE MODNA KATASTROFA": Lana Del Rej ŠOKIRALA kritičare ovom MODNOM KOMBINACIJOM, POGLEDAJTE šta im SMETA! VIDEO
Lana del Rej, Foto: Profimedia

KAKO SE VAMA DOPADA?

"OVO JE MODNA KATASTROFA": Lana Del Rej ŠOKIRALA kritičare ovom MODNOM KOMBINACIJOM, POGLEDAJTE šta im SMETA! VIDEO

Pevačica je iste večeri osvojila i nagradu za doprinos muzici u proteklih deset godina, a nakon što je primila priznanje u ruke, Lana je održala kratki govor i zahvalila se svima koji su verovali u njenu muziku

Objavljeno: 14:15h

Pevačica Lana Del Rej jedna je od onih umetnica koja živi za muziku, a kada je reč o crvenom tepihu i reflektorima, 36-godišnja Amerikanka na sve načine pokušava izbeći iste.

Kada se pojavi na nekom javnom događaju fanovi ne kriju oduševljenje s obzirom na to da godinama kruže priče kako je nestala s javne scene.

Sada je iznenadila prisutne dolaskom na Variety's 2021 Music Hitmakers Brunch.

Pevačica je iste večeri osvojila i nagradu za doprinos muzici u proteklih deset godina, a nakon što je primila priznanje u ruke, Lana je održala kratki govor i zahvalila se svima koji su verovali u njenu muziku.

Fotografije sa svečane večeri ubrzo su procurele u javnost, a kritičari nisu bili blagi kada je reč o komentarisanju njene modne kombinacije. Složili su se kako je minijaturna haljina s prorezima na stomaku i dubokim dekolteom - modna katastrofa.

Oversize jakna u kombinaciji s čizmama s visokom potpeticom, takođe, nije oduševila modne stručnjake.

Inače, o Lani se kroz godine pisalo i o fizičkom transformacijama, odnosno činjenice da je išla pod nož. Neke su stvari pošle po zlu pa se njeno lice poprilično promenilo, iako za operacije, stoji u komentarima, zaista nije bilo potrebe.

Njeni obožavaoci trenutno uživaju u čak dva ovogodišnja albuma pod nazivom 'Chemtrails over the Country Club' i 'Blue Banisters', a tu je, barem kada je reč o muzičkim kritičarima, prošla mnogo bolje nego s modnim.

Pogledajte još neke Lanine odevne kombinacije, kako vam se dopadaju?

1 / 13 Foto: Profimedia

(Espreso / RTL.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.