NAKON NJEGA PROBALA DA SE UBIJE! Kako Monika Levinski izgleda posle seks afere sa Klintonom.. (FOTO)
Foto: Reuters

skandal!

NAKON NJEGA PROBALA DA SE UBIJE! Kako Monika Levinski izgleda posle seks afere sa Klintonom.. (FOTO)

Monika Levinski je žena koja je možda i jedna od najosramoćenijih u 20. veku. Zbog afere sa tadašnjim predsednikom Amerike Bilom Klintonom, javno je stavljena na stub srama
Objavljeno:

Pozvala ju je na ručak i uvela je u zamku, jer su joj s leđa prišli agenti koji su je odveli u hotelski sobu punu tužilaca. Rekli su joj da istražuju predsednika SAD, koji je navodno seksualno uznemiravao stažistkinju iz Arkanzasa Paulu Džons. Rekli su joj da mora da sarađuje, i u suprotnom joj zapretili zatvorskom kaznom od 27 godina.

Monika je potom počela da trpi razne uvrede, poniženja, a u nekoliko navrata je probala i sebi da oduzme život. Dugi niz godina je ćutala, iako ju je javnost žigosala. U intervjuu koji je dala pre nekoliko godina za "Veniti fer" po prvi put je progovorila o skandalu koji je tresao Ameriku.

foto: Wikipedia/Printscreen Youtube/Josh Burdick

Duboko žalim zbog onoga što se dogodilo između mene i predsednika Klintona - započela je Monika prvu ispovest nakon dugog niza godina ćutanja.

- U nekim krugovima smatraju da mi je Klinton platio da ćutim. Zašto bih se inače suzdržavala od toga da progovorim o svemu, misle oni. Uveravam vas da je to daleko od istine. Konačno sam odlučila da dam mojoj prošlosti svrhu, a koliko će me to koštati, uskoro ću saznati - rekla je.

Budući da se 1998. godine saznalo za njihovu vezu, ovo je bila kobna godina za Moniku.

- Tada sam bila sklona samoubistvu pa je majka nedeljama bila uz moj krevet. Zbog straha i sramote koje sam proživljavala bojala se da se ne ubijem. Bojala se da ću doslovno umreti od srama - tvrdi Monika.

Godinama kasnije mnoge je rasplakala izjavom..

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.