JK i Kim K imaju dobre guze? Pojma nemate šta ste sve propustili: Ove ribe na Instagramu imaju dodatke za medalju! (FOTO)
Foto: Instagram

Opasno seksi

JK i Kim K imaju dobre guze? Pojma nemate šta ste sve propustili: Ove ribe na Instagramu imaju dodatke za medalju! (FOTO)

Instagram modeli su sve popularniji u poslednje vreme i to sa dobrim razlogom
Objavljeno:

Ove devojke postavljaju vrlo oskudne fotografije na svoj Instagram, prelepe su, a kao i što naš naslov sugeriše imaju neverovatne pozadine.

Ove cice prodrmale si Instagram mantru i to ne samo što dobijaju nove pratice iz dana u dan, već i njihove karijere idu uzlazom putanjom. Svi ih žele i postale su potpuni hit! Neki bi rekli da su one starlete - i to je ok.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovih 15 cica na koje smo naleteli imaju obline od kojih zastaje dah, a kada vidite o čemu pričamo i vi ćete ih staviti u svoje liste kao naj cice!

1. Džen Šelter

foto: Instagram

Možemo slobodno reći da je Džen pionirka kada je u pitanju pokazivanje guze. Ona je bila prva na Instagramu koja je postavljala slike iz teretane, a u prvom planu bila je naravno njena pozadina.

2. Hafia Mira

foto: Instagram

Ova bomba je zapravo model za garderobu Kanje Vesta i manekenstvom se bavi duže vreme, a verovali ili ne sa Kosova je i pobegla je U Njujork kada je bila još dete.

3. Lisa Morales

foto: Instagram

Ona je više od Instagram sna za sve gledaoce, ona je tv zvezda i manekenka, ali i lični trener.

4. Tara Grejs

foto: Instagram

Devojka rodom iz Honolulua postala je poznata širom sveta. Dominantna je na Instagramu i ako je ne prati mnogo ljudi, samo 30.000, ali uskoro će postati velika zvezda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.