NEVEROVATNO KOLIKO SE IZMENIO POPULARNI GLUMAC: Nove fotke iznenadile svet! (FOTO)
Foto: Profimedia

intrigira

NEVEROVATNO KOLIKO SE IZMENIO POPULARNI GLUMAC: Nove fotke iznenadile svet! (FOTO)

O njemu se poslednjih godina piše o operacijama i neprepoznatljivom izgledu.

Objavljeno:

Miki Rurk (ili Rork, kako kažu da je pravilno), drastično je promenio izgled tokom godina, a na poslednjim fotografijama, od pre tri dana, malo ko bi ga prepoznao. Glumac (69) se poslednjih godina pojavljuje u manjim ulogama u akcionim filmovima, a poslednja velika produkcija u kojoj je učestvovao bila je franšiza "Iron Man".

Miki Rurk
foto: Profimedia

Poznat i po tome što se u najplodnijim glumačkim danima nije mnogo smejao i što je bio autodestruktivan, Miki Rork danas možda ne liči na sebe, ali je osmeh tu. Bar dok je bio na ručku sa prijateljima, pre tri dana na Beverli Hilsu.

Miki Rork je osamdesetih godina bio jedan od glumaca koji je nizao dobre uloge i filmove da bi mu svetsku slavu doneo film "Devet i po nedelja" 1986. godine. Sledili su filmovi "Bar fly", i "Angel Heart", oba 1987. godine, a 1991. i film sa Donom Džonsonom "Harley Davidson and the Marlboro Man". Preka narav dovodila je do toga da se ne slaže najbolje sa kolegama i rediteljima, pa je bio na crnoj listi glumaca sa kojima je teško sarađivati. Napustio je glumu i postao profesionalni bokser, jer je u mladosti i trenirao boks.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Filmu se vratio posle nekoliko godina, i ostvario značajnu ulogu u filmovima "Sin City" i "The Wrestler", "Iron Man 2", "Immortals".

Godine 2014. ponovo se vratio boksu. "Ušao sam u ring jer sam bio autodestruktivan. Nisam imao poštovanje prema sebi, kao glumcu. Nisam nalazio sebe u tome. Bio je to lični test. Hteo sam da probam, da testiram sebe fizički dok još imam vremena", rekao je u jednom intervjuu. Još devedesetih, kada je boksovao, njegovo lice doživelo je ozbiljne povrede tokom boks mečeva i bila mu je potrebna rekonstruktivna hirurgija. Do 2017. je uradio čak pet operacija na nosu i nikad nije bio zadovoljan proizvodom. Pored toga, radio je sve ostalo na licu, stalno pokušavajući da popravi nešto.

Miki Rurk
foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.