ADEL SMRŠALA 45 KILOGRAMA: Ovo je njena TAJNA, svi možemo!
Foto: Profimedia

opa

ADEL SMRŠALA 45 KILOGRAMA: Ovo je njena TAJNA, svi možemo!

– Teretana je postala moj dom i moje vreme – rekla je Adele za Vogue te dodala da nije koristila neke posebne dijete, već rigorozni raspored kardija i treninga snage

Objavljeno:

-Kada bih vežbala nije me hvatala anksioznost. Zapravo, nikad nije bila riječ o gubitku kilograma. Htela sam da budem fizički jaka, jer bi na taj način ojačala i emocije i um – ispričala je Adele (33) u velikom intervjuu za Vogue.

Brojni stručnjaci smatraju da je to normalno, ali mnoge je zabrinulo to što pevačica poslednje tri godine vežba dva do tri puta dnevno, bez prestanka.

-Ako imamo zdrav način treniranja, to je dobra stvar. Ali moramo dopustiti telu da odmori, da zaceli, inače ćemo imati dugotrajne posljedice – rekao je medicinski stručnjak Džon Vajt.

– Teretana je postala moj dom i moje vreme – rekla je Adele za Vogue te dodala da nije koristila neke posebne dijete, već rigorozni raspored kardija i treninga snage.

Na njen zahtev, lični trener Greg Miele podigao je intenzitet vežbi na još višu nivo uprkos tome što pevačica godinama ima velikih problema s leđima.

– Previše vežbe može da ‘ubije’ volju za njima. Postat će posao, a ne zabava. Potrebno je simultano vežbati i um i telo, a ne samo jednu stavku – složni su stručnjaci.

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.