"UMREĆEŠ PRE NEGO ŠTO TI DETE PORASTE" Slavna glumica se porodila u 54. godini, zbog mlađeg dečka imala operacije!
Foto: Profimedia

iznenadila

"UMREĆEŠ PRE NEGO ŠTO TI DETE PORASTE" Slavna glumica se porodila u 54. godini, zbog mlađeg dečka imala operacije!

Slavna glumica dobila ćerku u 54. godini sa 15 godina mlađim mužem.

Objavljeno:

Danska glumica i pevačica Brigit Nielsen (58) godinama medijima je bila zanimljiva zbog braka sa Silvesterom Staloneom koji je trajao 19 meseci, ali svu pažnju je ukrala priča da je u 54. godini postala majka po peti put.

Brigit Nelson je pre tri godine sa 15 godina mlađim dečkom Matijom Desijem dobila ćerku Fridu. Glumica je pokušavala da dobije dete 10 godina neuspešno veštačkom oplodnjom. Iako je procenjeno da u njenim godinama su šanse 2.5% ona je ipak uspela da zatrudni i porodi se sa 54. godine.

Brigit Nilsen
foto: Instagram

Brigit i Matijas nedavno su proslavili treći rođendan ćerke Fride. Ponosna majka je objavila porodičnu fotografiju na Instagramu.

"Na društvenim mrežama 95% ljudi će vam čestiti na detetu i rođendanu. Biće srećni jer ste i vi srećni, ali uvek ima onih koji će napisati - kako se usuđuješ, ti si baba. Umrećeš pre nego što deste poraste", rekla je Brigit.

Brigit je pronašla sreću sa mlađim dečkom Matijom Desijem koji je mlađi od nje 15 godina. Glumica je priznala da je zbog mlađeg muža odlazila na plastične operacije da bi izgledom bila bliža njegovim godinama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.