POTRESNA ISPOVEST SLAVNE PEVAČICE: "Bila sam SE*SUALNO ZLOSTAVLJANA kada sam imala 9 godina!"
Glorija Estefan, Foto: Profimedia

jezivo

POTRESNA ISPOVEST SLAVNE PEVAČICE: "Bila sam SE*SUALNO ZLOSTAVLJANA kada sam imala 9 godina!"

Kad je zapretila da će sve ispričati roditeljima, zlostavljač joj je rekao da će joj ubiti majku ako ikome kaže

Objavljeno:

Slavna pevačica Glorija Estefan (64) javno je progovorila o zlostavljanju koje je pretrpela dok je imala samo devet godina.

Glorija Estefan
foto: Profimedia

Kubansko-američka pop pevačica je gostovala u emisiji Red Watch koja se emitovala na Facebook-u, a muškarca koji ju je zlostavljao opisala je kao "cenjenog člana zajednice" kojem je njena porodica verovala.

"93 posto zlostavljane dece poznaje i veruje svojim zlostavljačima. A ja to znam jer sam i sama bila jedna od te dece", rekla je pevačica i opisala svog zlostavljača: "Bio je rodbina, ali ne i bliska porodica. Bio je na poziciji moći i majka me je upisala u njegovu muzičku školu te mi je odmah počeo da govori koliko sam talentovana i kako na mene treba da se obrati posebna pažnja."

Glorija Estefan
foto: Profimedia

Zapretio joj je da ne sme nikome da kaže što se događa.

"Kad sam shvatila što se događa i zapretila da ću sve reći, rekao mi je da ne mogu ništa da učinim jer mi je otac u Vijetnamu, a majku će mi ubiti ako ikome kažem", otkrila je pevačica i dodala: "Znala sam da je čovek lud i zato sam mislila da bi on zapravo zaista mogao da povredi moju majku."

Pevačica je zbog anksioznosti izgubila pramenove kose, a na kraju je ipak ispričala majci što se događalo. Iako je njena majka obavestila policiju, savetovali su joj da ne podiže optužnicu zbog traume koju bi to Gloriji Estefan moglo da nanese, piše BBC.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.