Sin Džejmsa Bonda je devojčica?! Nije povukao na tatu, a bogami ni na mamu! (FOTO)

novi androgeni model

Sin Džejmsa Bonda je devojčica?! Nije povukao na tatu, a bogami ni na mamu! (FOTO)

Dilan je prvi put prošetao modnom pistom prošlog novembra i dobio dobre kritike na račun svog androgenog izgleda
Objavljeno: 16:00h

Pirs Brosnan je prema mnogima najseksepilniji agent 007. Iako slavni glumac danas ima 62 godine, on i dalje izgleda atraktivno. Njegov sin Dilan, koji ima 18 godina i bavi se manekenstvom, nažalost, ne liči mnogo na oca. Ofucao se Džejms Bond! Da li vam sada liči na agenta 007? (FOTO)

Profimedia/Dilan Brosnan
Dilan je prvi put prošetao modnom pistom na reviji modne kuće Iv Sen Loran, prošlog novembra i dobio dobre kritike na račun svog androgenog izgleda. Njega je u svet modelinga dovela kreativna direktorka Hedi Slimlejn koja stoji iza ovog modnog brenda, koja ga je primetila na kalifornijskoj plaži.
Profimedia/Dilan Brosnan
Iako Hedi nije znala čiji je on sin, dopao joj se njegov fizički izgled i pomislila je da bi se sjajno uklopio u modni stil Iv Sen Lorana. Dilan je najmlađi Brosnanov sin kog je dobio u braku sa voditeljkom Kili Šej Smit.
Profimedia
Još uvek ne možemo da ustanovimo na koga liči. Ne samo da uopšte ne podeća na oca, nego se ne bi moglo reći ni da je konstituciju nasledio od svoje majke. Dilan deluje prilično neuhranjeno, što se za njegovu majku ne može reći. (A. Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.