Najskuplja reklama svih vremena: A kako i ne bi kad su De Niro, Skorseze i Dikaprio u njoj! (VIDEO)

Kad udruže snage...

Najskuplja reklama svih vremena: A kako i ne bi kad su De Niro, Skorseze i Dikaprio u njoj! (VIDEO)

Trojica superstarova radili su zajedno na snimanju kratkog promotivnog filma za jedan kazino u Makau. Šokiraćete se kad vidite koliko je to koštalo
Objavljeno: 14:53h

Glumac Leonardo Dikaprio izjavio je da je prilika da radi s dve filmske očinske figure Robertom de Nirom i Martinom Skorsezeom na kratkom promotivnom filmu za kockarnicu u Makau, za njega bio "komadić raja". Dikaprio je rekao da je za njega bila "ogromna radost da konačno bude na snimanju s obojicom", de Nirom kao glumcem i Skorsezeom kao rediteljem filma "Audicija". - Prilika da imam scenu s Bobom i da režira Marti je mali komadić raja za mene kao glumca - rekao je Dikaprio.

Dikaprio je dvojicu filmskih velikana nazvao "očevima u svetu filma". Petnaestominutni promotivni film, koji večars ima premijeru, deo je kampanje za kockarnicu Studio siti u Makau i svedoči o rastu uticaja te kineske oblasti koja zauzima sve važnije mesto među svetskim kockarnicama. Skorseze je za film rekao da je "zasnovan na realnosti s malo humora". U filmu Skorseze zove u Makau Dikaprija i Denira na audiciju za istu ulogu. U filmu se pojavljuje i Bred Pit.
Skorseze je režirao više filmova s Dikaprijem ili Denirom, ali u "Audiciji" prvi put nastupaju svi zajedno. First movie with Di Caprio and De Niro, by... by MisterBuzz Snimanje "Audicije" je koštalo 70 miliona dolara i smatra se najskupljom reklamom ikada snimljenom. (Espreso.co.rs/ Beta.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.