DVE NEDELJE TIŠINE: Ovo su prve reči Boba Dilana posle dobijanja Nobelove nagrade!
Foto: Profimedia

ipak se obradovao

DVE NEDELJE TIŠINE: Ovo su prve reči Boba Dilana posle dobijanja Nobelove nagrade!

Odluka da Dilan dobije Nobelovu nagradu za književnost naišla je na pohvale, ali i kritike iz sveta književnosti
Objavljeno: 12:22h

Američki kantautor Bob Dilan rekao je da prihvata Nobelovu nagradu za književnost čime je prekinuo dvonedeljno ćutanje od kada mu je dodeljeno to najviše svetsko priznanje za njegov ukupan rad.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Rekao je da je "ostao bez reči" kada je čuo da je postao prvi muzičar kome je dodeljena ova nagrada, saopštila je Nobelova fondacija koja je dodala da još nije odlučeno da li će pevač prisustvovati ceremoniji uručivanja nagrada u decembru, navodi BBC.

DOBIO NOBELA, A NIKO NE MOŽE DA GA NAĐE: Dilan na turneji, ne mari za nagradu! Fondacija je navela da da je Dilan reagovao na dobijanje nagrade prvi put ove nedelje u telefonskom razgovoru. On je rekao Sari Danius, stalnoj sekretarki Švedske akademije da "veoma ceni tu čast" i da ga je "vest o Nobelovoj nagradi ostavila bez reči", prenosi britanski list Indipendent.

foto: Fonet

500 puta više slušaniji posle Nobela! Dilana otkrivaju tek posle nagrade! (VIDEO) Jedan član švedske Akademije nazvao je ranije Dilana "nepristojnim i arogantnim"jer je dve nedelje po dodeli Nobelove nagrade izbegavao kontakt s Fondacijom i Akademijom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.