Kao da su krenuli na basket! 7 kardinalih modnih promašaja na MTV EMA! (FOTO)

Oćemo tri na tri?

Kao da su krenuli na basket! 7 kardinalih modnih promašaja na MTV EMA! (FOTO)

Dodela MTV EMA nagrada donela je neke od najboljih muzičkih nastupa, ali i neke od najgorih odevnih kombinacija
Objavljeno: 23:44h

Dodela MTV EMA nije bila samo muzički spektakl, već i veče u kome su pevači pokazali svoj stil, kao i uvrnute modne kreacije. Kao i obično, bilo je onih koji su zasenili, ali su pažnju ipak više privukli neki stravični promašaji. Izdominirao! Biber pokorio MTV i Milano! (FOTO)

Profimedia
Džastin Biber je uzeo najviše nagrada u Milanu, ali mu se mogla dodeliti i jedna više u kategoriji Najgore obučen pevač. On je pokrenuo novi trend koji podrazumeva majicu 3 broja veću i pantalone 2 broja manje. Više je izgledalo kao da je krenuo na trčanje nego na gala svečanost. Zbog skorašnje afere u vezi sa njegovom muškošću, on je izgleda odlučio da je ovom prilikom dvostruko pokrije - kesastim pantalonama i majicom do kolena. Prozivao za sve pare: Zbog ove masne šale Eda Širana cela Evropa se zacrvenela! (FOTO) (VIDEO)
Profimedia
Hejli Boldvin, američki fotomodel i balerina, nije se ništa bolje pokazala. U pokušaju da što više istakne svoju idealnu figuru, obukla je mini haljinicu (jeste peleonazam, ali je savršeno objašnjava) koja je bila previše kratka da je više podsećala na preterano ambiciozan, cvetni, jednodelni kupaći, nego na haljinu vrednu crvenog tepiha.
Profimedia
Članice australijskog benda Nevro su se pojavile u uparenim crno-belim haljinama. Poluprovidne haljine do poda koje su ukombinovane sa crnim čizmama do kolena, gde se samo gola kolena vide, bile su potpuni promašaj. Previše detalja koji jedino mogu da izazovu glvobolju.
Profimedia
Džejson Derulo je se pojavio na crvenom tepihu sa čašom viskija i tompusom u rukama, te je delovao kao da su ga izbacili napolje iz nepušačke zone da časkom ispali cigaru.
Profimedia
Odevna kombinacija Talije Storm je bila sigurno jedan od najvećih promašaja sa svojom mrežastom haljinom, narandžastom bundom sa visoko natapiranom kosom. Više je izgledala kao neka zarobljena, egzotična ptica. Nositi ovakvu haljinu jedino ima smisla na +40 stepeni jer ima dobar "ventilacioni sistem".
Profimedia
Farelu Vilijamsu je, kao i njegovom mlađem kolegi, stilista trebalo da objasni o kakvoj večeri je reč, te da je "dres kod" ozbiljno drugačiji. Farmerice koje je obukao su sigurno najofucanije koje je izvukao iz ormara, ili su nove, a ekskluzivno ih je nabavio na buvljaku na Novom Beogradu.
Profimedia
Reperi Meklmor i Rajan Lois su izgledali kao da su pobegli sa nekog popodnevnog piknika iz devedesetih, prvi sa masivnim, zlatnim lancem oko vrata, a drugi u duksu adekvatnom za odlazak do najbliže prodavnice. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.