DAO SVOJOJ MALOLETNOJ DECI DA VOZE OPASNU MAŠINU,PA ZAVRŠIO U POLICIJSKOJ STANICI: Dejvid Bekam na odmoru iz PAKLA!
Dejvid Bekam, Foto: EPA/Srđan Suki

UŽAS

DAO SVOJOJ MALOLETNOJ DECI DA VOZE OPASNU MAŠINU,PA ZAVRŠIO U POLICIJSKOJ STANICI: Dejvid Bekam na odmoru iz PAKLA!

Zbog dece završio na policijskom ispitivanju.

Objavljeno: 07:42h

Kako otkrivaju britanski mediji, legendarni fudbaler Dejvid Bekam završio je tokom odmora u Italiji na policijskom ispitivanju, i to sve zbog svoje dece koja su prekršila zakon.

Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Na fotografijama koje je objavio britanski The Sun, vidi se dolazak pomorske policije sa službenim plovilom do luksuzne jahte na kojoj je porodica Bekam krstarila po Amalfi obali u Italiji.

Razlog je taj što su deca legendarnog fudbalera Dejvida Bekama, 16-godišnji Kruz i 10-godišnja Harper vozila džet ski, a italijanski zakoni su po tom pitanju poprilično strogi.

Naime, ukoliko želite da vozite džet ski u Italiji, morate da imate dozvolu, a možete je dobiti tek s 18 godina, što nijedno od njih dvoje nema.

Razgovor se odužio i potrajao oko 45 minuta, verovatno i zbog problema u komunikaciji zbog nepoznavanja jezika, a zanimljivo je kako su policijski službenici zamolili fudbalera da se fotografišu s njim.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: EPA/ Julio Munoz

U trenutku kada je policija došla na brod, Bekam se sunčao na gornjoj palubi, ali se odmah spustio kako bi porazgovarao s njima i rešio situaciju. Prema pričama očevidaca, Harper i Kruz nosili su pojase za spasavanje i vozili blizu jahte, stoga nikome nije jasno čemu takva frka. Nakon dolaska policije, Bekam je pozvao decu koja su odmah stigla na jahtu.

Bonus video:

00:08

NOLEMANIJA! NEMICA VRIŠTALA OD SREĆE ZBOG SELFIJA SA ĐOKOVIĆEM: Njena radost ne može da se opiše

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.