Ko ne zna njegov glas, taj ne zna šta je dobra muzika! Legendarni frontmen Deep Purple u BG! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Kad zagrmi Beograd

Ko ne zna njegov glas, taj ne zna šta je dobra muzika! Legendarni frontmen Deep Purple u BG! (VIDEO)

Jan Gilan uz simfoničare održaće koncert 7. novembra u Beogradu
Objavljeno: 18:32h

Rock legenda Jan Gilan dolazi u Beograd da održi jedinstveni koncert pevajući numere Deep Purple. Ovaj neverovatan muzičar svojim fenomenalnim glasom napraviće specijalan koncert! Nastupiće sa muzičarima legendarnog klavijaturiste Dona Aireya i njegovim Don Airey Bandom i Beogradskim simfonijskim orkestrom vođenim dirigentom Stephen Beltley Kleinom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Reuter

Sa legendarnim hitovima kao sto su „Smoke On The Water“, „Black Night“ i „Perfect Stranger“, Gilan će gospodariti binom Sava Centra u Beogradu. Specijalni gosti su bend Papa Le Gal.

Talentovani muzičar rođen je u Hounslowu u Engleskoj. Jedinstveni vokal je odmah bio njegov zaštitni znak. Na početku karijere bio je pod uticajem muzičara kao što su Elvis Presley, Little Richard, Buddy Holly, kao i ostalih iz te poznate ere.

foto: Fonet

Jan Gilan je sreo Rodžera Glovera kada se pridružio grupi Episode Six davne 1965. Godine. Oni su pekli zanat nastupajući sa Dusty Springfield i svirali pet koncerata po noći, a osam vikendom. Gilan se pridružio Deep Purple 1969 godine, kada je grupa započela svoj najuspešnii period.

- Struktura publike se menja u Beogradu. Želja nam je da obezbedimo sadržaje za mlađe ljude i sigurna sam da će svi koji su odrastali uz 'Deep Purple' na predstojeći koncert povesti svoju decu" - rekla je Nataša Ilić iz CEBEFA-a.

Rok publicista i PR menadžer koncetra Jadranka Janković kaže da će publika imati prilike da uživa u pesmama koje predstavljaju istoriju rokenrola.

Gilan još uvek nastupa na rasprodatim koncertima u arenama širom sveta. Samo prošle godine nastupio je u 48 zemalja - sa Deep Purple i kao solo izvođač.

Cene ulaznica za ovaj ekskluzivni koncert u Sava centru su: 2.990, 3.400, 3.990 i 4.500 dinara preko mreže Eventim.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.