Muževi je tukli i varali, a otac je silovao: Nad sudbinom ove  lepotice bi mnogi zaplakali (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/rita_hayworth

sexualno je zlostavljali čitav život

Muževi je tukli i varali, a otac je silovao: Nad sudbinom ove lepotice bi mnogi zaplakali (FOTO)

Poznati glumicu otac je svakodnevno seksualno zlostavljao "silovao je popodne, a plesao s njom noću"
Objavljeno: 23:03h

Detinjstvo iz pakla

Margarita, koja je izgledala starija nego što je bila, nije smela da nastupa u američkim klubovima, zato je s ocem plesala u zadimljenim kazinima u meksičkoj Tihuani. Svi su ih smatrali mužem i ženom, a Eduardu to nije smetalo.

Margarita je prezirala svog oca. Osim što ju je tukao i terao na sate i sate napornih treninga plesa, gotovo svakodnevno ju je seksualno zlostavljao. Šokantan detalj autorki Ritine biografije Barbari Liming otkrio je njen drugi suprug, reditelj i pisac Orson Vels.

"Eduardo ju je silovao popodne, a plesao s njom noću", napisala je Liming.

Svoju priliku za beg dobila je kada je kao 18-godišnjakinja upoznala biznismena Edvarda Džadsona koji je tada imao 41 godinu. Edvard je u Margariti odmah video priliku za zaradu, pa ju je odveo u Las Vegas. Naivnoj i mladoj Riti svideo se Edvard jer je mislila da iskreno želi da joj pomogne u karijeri.

"you're a superstar, yeah, that's what you are". #Ritahayworth #Gilda

A photo posted by Rita Hayworth (@rita_hayworth) on

Uskoro su se venčali, ali bili su daleko od srećnog bračnog para. Džadson, koji je preuzeo ulogu njenog menadžera, navodno ju je "pozajmljivao" uticajnim biznismenima kako bi od nje napravio zvezdu.

Smršala je i krenula na časove glume, a uskoro su "pale" i prve naslovne strane časopisa. Mediji su je brzo zavoleli jer se nije skrivala od fotografa za razliku od ostalih tadašnjih diva.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.