Dženifer Lopez za dlaku izbegla pucnjavu! Pevačica za malo da izgubi glavu!
Foto: AP

haos na snimanju

Dženifer Lopez za dlaku izbegla pucnjavu! Pevačica za malo da izgubi glavu!

Pucali su po produkcijskoj ekipi, ali niko, na sreću, nije stradao. Policija je odmah zatvorila set i uhvatila napadače
Objavljeno:

Naoružani muškarci upali su na set serije "Nijanse plave" u kojoj glavnu ulogu tumači pevačica Dženifer Lopez. Pre pucnjave, zvezda serije otišla je kući, dok su se drugi glumci spremali su se za snimanje, kada je nastao haos.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Glavne zvezde Dženifer Lopez (47) i Rej Liota (61) već su otišli kući kad su na snimanje druge sezone TV serije "Nijanse plave" u Bruklinu u Njujorku banuli naoružani muškarci.

Bomba u Holivudu: Najplaćeniji svetski DJ zaveo jednu od najlepših glumica! (FOTO)

Pucali su po produkcijskoj ekipi, ali niko, na sreću, nije stradao. Policija je odmah zatvorila set i uhvatila napadače. Lopezova u seriji glumi samohranu majku i detektivku Harlie Santos. Pre nego što je počeo haos na set je došla glumica Ketrin Kejts kojoj su asistentkinje objasnile šta se dešava.

foto: Profimedia

Svetska seks bomba trudna, i to u 47. godini! (FOTO)

- Rekle su mi da im muškarci prete i da treba da zaključam vrata. Kada sam krenula zvati policiju, muškarci su počeli lupati na moja vrata. Pre toga se čula pucnjava. Policija je brzo došla i uhvatila napadače, sve se smirilo kroz pet minuta - ispričala je glumica.

Osim produkcijske ekipe, na setu je bio i glumac Voren Kol koji je trebao snimiti poslednju scenu u danu, no snimanje je otkazano.

(Espreso.co.rs/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.