DUA LIPA USLIKANA ISKRIVLJENA OD ALKOHOLA!Rukama skrivala IZOBLIČENU facu,teturala se po ulici ko prava PIJANDURA!
Foto: Profimedia

šok FOTO!

DUA LIPA USLIKANA ISKRIVLJENA OD ALKOHOLA!Rukama skrivala IZOBLIČENU facu,teturala se po ulici ko prava PIJANDURA!

Pevačica se nije nadala kamerama.

Objavljeno:

Britanska pevačica poreklom sa Kosova Dua Lipa bila je sa dečkom Anvarom Hadidom na rođendanskoj zabavi kod prijatelja u Kaliforniji, a tom prilikom nije uspela da se sakrije od paparaca.

Naime, 25-godišnja Dua, čiji su roditelji s Kosova, jedna je od najvećih svetskih pop-zvezda, a paparaci prate svaki njen korak.

Pevačicu su uslikali s njenim dečkom, muzičarem Anvarom Hadidom (21) koji je brat svetski poznatih manekenki Bele i Điđi Hadid. Dua i Anvar su bili na rođendanskoj zabavi kod prijatelja u Kaliforniji i bilo je očito da je ona previše popila.

Dua Lipa
foto: Profimedia

Lipa je oprezno i sporo hodala dok joj je Hadid bio oslonac i držao ju je za ruku, a ona je skrivala lice od fotoreportera. Pevačica, koja je poznata po seksi izdanjima, nosila je farmerke, topić i patike, a svojim izrazom lica i "iskrivljenom" facom je dokazala da se ovog puta zaista opustila i da nije brojala čašice.

Dua Lipa
foto: Profimedia

Inače, Dua i Anvar su zajedno skoro dve godine, a na početku je skrivala njihovu vezu dok sada deli zajedničke fotografije na društvenoj mreži Instagramu gde je prati 67.9 miliona ljudi.

Glasine da su zajedno proširile su se u junu 2019. godine kada su procurili snimci na kojima slave njegov rođendan. Pre njega Dua je bila pet godina u vezi s Ajzakom Kareouom.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.