Od očajnica domaćica do očajnih starica? Evo kako danas izgledaju dame iz popularne serije! Jednu nećete prepoznati! (FOTO)
Foto: Profimedia

To se zove promena

Od očajnica domaćica do očajnih starica? Evo kako danas izgledaju dame iz popularne serije! Jednu nećete prepoznati! (FOTO)

Serija koju su obožavali milioni prestala je da se emituje pre četiri godine posle osam sezona tokom kojih je gledaoce držala prikovcane za male ekrane
Objavljeno:

Glavni likovi, sa čijim problema smo se iz dana u dan saživljavali, s kojima smo se smejali i strahovali, na kraju serije su se razdvojili i otišli iz predgrađa koje je osam godina bilo njihov dom, a glumice koje su ih tumačile nastavile su da rade na novim projektima.

Neke od njih su se mnogo promenile, dok je za druge vreme “stalo”.

Evo kako one izgledaju danas.

Teri Hačer

foto: Print Screen Youtube

Teri je u seriji glumila Suzan Mejer, nespretnu domaćicu koja često nenamerno upada u probleme i koja nema sreće u ljubavi.

Posle “Domaćica” ona se pojavila u tri filma i dve serije, ali nije imala zapaženiju ulogu, a mnogi su je kritikovali da je preterala sa zatezanjem lica.

Felisiti Hafman

foto: Print Screen Youtube

Linet Skavo je požrtvovana majka četvoro dece koja se odrekla svoje karijere zbog porodice, da bi kasnije rodila blizance. Ona je jedina od svih ostala u braku sa istom osobom od početka do kraja serije.

Posle serije je glumila u sedam filmova, a trenutno glumi u seriji “American crime”, koja je počela da se emituje prošle godine.

Ona je pre pet dana na Instagram postavila fotografiju iz serije, iznenađena što je prošlo 12 godina od početka snimanja, priznajući da joj druženje sa Longorijom najviše nedostaje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.