AMERIČKI GLUMAC ZAGLAVIO U SRBIJI I MOLI ZA POMOĆ! Zahteva da mu se jedna stvar HITNO POŠALJE u AMBASADU!
Foto: Printscreen/Youtube

au!!!

AMERIČKI GLUMAC ZAGLAVIO U SRBIJI I MOLI ZA POMOĆ! Zahteva da mu se jedna stvar HITNO POŠALJE u AMBASADU!

Glumac kod nas snima film "Mašina".

Objavljeno:

Bert Krajšer, američki stend-ap komičar, koji već neko vreme boravi u Srbiji i kod nas snima film "Mašina", ("The Machine") juče je objavio tvit u kojem moli za pomoć.

Na sreću, izgleda da ništa nije ozbiljno, nego mu se prijela jedna vrsta kolača, kojeg nema u našim prodavnicama.

- Ozbiljno, veliki sam obožavalac vaših kolača, a u Srbiji sam sledeća dva meseca. Možete li da ih pošaljete (kolače) u američku ambasadu u Srbiji? Mnogo bi mi značilo! - napisao je Krajšer.

Sa njim je u Beograd došao i Mark Hamil, najpoznatiji po legendarnoj ulozi Luka Skajvokera u serijalu "Zvezdani ratovi". Hamil je u jednom tvitu napomenuo da uživa u srpskoj prestonici.

Film "Mašina" biće baziran na jednoj istinitoj priči Berta Krajšera, kada je kao dečak bio u poseti Rusiji, u kojoj se susreo sa tamošnjim mafijašima.

Krajšer je, osim toga, na svom Instagramu podelio dosta fotografija iz Beograda, i ne propušta priliku da napomene da je srpska prestonica prelepa.

- Upravo sam završio dve nedelje snimanja filma, u prelepom Beogradu - napisao je Krajšer, koji se nedavno fotografisao sa režiserom filma Piterom Atensijom, pored Mosta na Adi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.