HOLIVUDUSKU ZVEZDU NIJE PRIMILA U RESTORAN PA GA ONDA MOLILA DA SE VRATI: On oduševio svet potezom, KAKAV LAF!
Foto: Printcreen

oduševio!

HOLIVUDUSKU ZVEZDU NIJE PRIMILA U RESTORAN PA GA ONDA MOLILA DA SE VRATI: On oduševio svet potezom, KAKAV LAF!

Poznat po svom britkom humoru!

Objavljeno:

Rodes je sve dokumentirala serijom fotografija koje je postavila na TikTok, a fotografiju je objavio i Sandler, i to onu svoga psa pred restoranom.

Holivudski glumac Adam Sandler poznat je po svom britkom humoru, kojeg je dokazao i u svojoj reakciji na video radnice restorana Dajane Rodas koja se na TikToku osvrnula na scenu kada mu je rekla da za sto mora sačekati pola sata.

Podsetimo, Rodas glumca nije prepoznala kada joj je došao u restoran sa ćerkom. Sandler je poznat po tome da kada izlazi iz kuće ne nosi nikakvu otmenu odeću već isključivo bermude, majicu, a ponekad i majicu s kapuljačom nekog sportskog brenda. Ovaj put nosio je i masku, pa je jasno da je radnici bilo teško prepoznati da se radi o čoveku koji je nedavno potpisao ugovor s Netflixom za 250 miliona dolara.

Kada je videla nadzorne kamere i shvatila o kome se radi, objavila je video na TikToku i molila ga da se vrati. Sandler je na sve, kao i inače, reagovao s humorom i na Twitteru napisao: "Da se zna, iz IHOP-a sam otišao samo jer mi je ljubazna žena rekla da se "koliko možeš pojesti" ponuda ne odnosi na milkšejkove". Nakon cele situacije restoran IHOP u njegovu je čast 10. maja 'proglasio' Milkšejk ponedeljak, a glumac to nikako nije hteo propustiti pa je došao ponovno u restoran.

Rodes je sve dokumentovala serijom fotografija koje je postavila na TikTok, a fotografiju je objavio i Sandler, i to onu svoga psa pred restoranom. Brojni korisnici društvenih mreža oduševljeni su prvim videom koji je postao viralan upravo zbog Sandlerove reakcije. Hvale glumca koji nije vikao na radnicu ni napravio scenu već kada je čuo da će morati čekati pola sata, samo se pristojno zahvalio i izveo svoju ćeru iz restorana i otišao u drugi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.