NAKON ŠTO JE HITNO HOSPITALIZOVAN, ROBERT DE NIRO USPEO DA SE OGLASI: Srušio sam se od BOLA!
Foto: Printscreen:youtube.com/fintiy

šok

NAKON ŠTO JE HITNO HOSPITALIZOVAN, ROBERT DE NIRO USPEO DA SE OGLASI: Srušio sam se od BOLA!

Kako u naredne tri nedelje nema snimajućih dana, veruje se da će uspeti da se oporavi u potpunosti.

Objavljeno:

Robert de Niro oglasio se po prvi put nakon povrede noge na setu filma „Killers of the Flower Moon”, Martina Skorsezea, zbog koje je bio hitno hospitalizovan. Čuveni glumac istakao je kako svaki čovek, što je stariji – mora da očekuje neočekivano, posebno ukoliko je aktivan na poslu, kao što je on. Podsećanja radi, Robertu je u Njujorku ukazana medicinska pomoć posle povrede mišića kvadricepsa.

Kako u naredne tri nedelje nema snimajućih dana, veruje se da će uspeti da se oporavi u potpunosti i na vreme, dok njegove kolege svakako nastavljaju sa radom.

Robert De Niro
foto: Printscreen Youtube

– Što ste stariji, morate očekivati i neočekivano… Ne znam, zaista, kako sam povredio ovaj mišić. Hteo sam prosto da napravim korak, pređem preko nečega i samo sam se srušio od bola. Oporavljam se – pričao je on za „IndieWire”, prenosi „People”, pa nastavio: Znate kako, dešava se. Posebno pod stare dane. Ali, guram. U filmu na kom radimo svakako nisam u prvom planu, ne krećem se mnogo, hvala Bogu. Tako da, neće biti problema. Sve što sad treba da se desi je zahvat, a onda moram da držim nogu neko vreme onako kako mi budu rekli, da bi se sve vratilo u normalu – izjavio je glumac, napominjući da će i te kako poslušati sve savete lekara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.